Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KwiatLotosu78

Basen i nieregularne miesiączki

Polecane posty

Pierwszą miesiączkę dostałam w październiku 2015 r. No i teraz mam nieregularne (to normalne na początku). Tyle,że problem w tym,iż we wakacje jadę do Grecji. A co jeżeli wypadnie mi wtedy? No wiecie będę chodzić na baseny, nad morze i jak nagle niespodziewanie..? nigdy nie używałam tamponów.. podobno nie wolno ich używać "bez okresu". No a Grecja: zmiana klimatu, stres przed pierwszym lotem, ogólnie - nieregularność w miesiączkowaniu! Co mam wtedy zrobić? Nie założę tamponu jak będę w wodzie (chyba,że okresu dostane wcześniej co byłoby cudowne) a jak dostanę np. rano przed wyjściem to jeszcze zdążę chociaż.. no nigdy nie próbowałam tamponów a jak je założę? Za pierwszym razem mi raczej nie wyjdzie, :( Poradźcie coś bo się tym trochę przejmuję :((((

Gość gość
Spokojnie :) Możesz zawsze nosić kilka tamponów przy sobie. Teraz jak dostaniesz okres to też stosuj tampony, aby się ich nauczyć :) Do wakacji spokojnie nauczysz się ich obsługi i może do tego czasu już okres się unormuje :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona