Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2016 Witajcie usmiech.gif Ostatnio na domówce poznałam fajnego faceta, rozmowa się kleiła, impreza się skończyła. Kontaktu brak. Postanowiłam zdobyć jego numer, wytrzasnąć chociażby spod ziemi. Po dwóch tygodniach udało się! Napisałam SMS, że miło byłoby się lepiej poznać, podpisem była pierwsza litera mojego imienia. Niestety nie odpisał, minęło kilka dni, przyszedł weekend, impreza i alkohol co spowodowało, że zadzwoniłam do niego w sobotę w środku nocy. Rozmowa była krótka ale miła. Wiedział z kim rozmawia więc zapamiętał mnie z domówki usmiech.gif Po moim nocnym telefonie nastał tydzień ciszy, już traciłam nadzieję, również mu się nie narzucałam. Aż tu nagle... sobota wieczór, telefon się odzywa, patrzę: NAPISAŁ! Wymieniliśmy kilka wiadomości. Kolejnego dnia wieczorem, napisałam, że fajnie byłoby się spotkać...I znów telefon milczy od kilku dni. Dlaczego? Jak rozumieć jego zachowanie? Jest na co czekać? Jak myślicie, może ktoś z Was zna podobny "model" faceta i udzieli mi kilku rad jak z takim typem postępować ☺ Pozdrawiam ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach