Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Milczący facet

Polecane posty

Gość gość

Witajcie usmiech.gif Ostatnio na domówce poznałam fajnego faceta, rozmowa się kleiła, impreza się skończyła. Kontaktu brak. Postanowiłam zdobyć jego numer, wytrzasnąć chociażby spod ziemi. Po dwóch tygodniach udało się! Napisałam SMS, że miło byłoby się lepiej poznać, podpisem była pierwsza litera mojego imienia. Niestety nie odpisał, minęło kilka dni, przyszedł weekend, impreza i alkohol co spowodowało, że zadzwoniłam do niego w sobotę w środku nocy. Rozmowa była krótka ale miła. Wiedział z kim rozmawia więc zapamiętał mnie z domówki usmiech.gif Po moim nocnym telefonie nastał tydzień ciszy, już traciłam nadzieję, również mu się nie narzucałam. Aż tu nagle... sobota wieczór, telefon się odzywa, patrzę: NAPISAŁ! Wymieniliśmy kilka wiadomości. Kolejnego dnia wieczorem, napisałam, że fajnie byłoby się spotkać...I znów telefon milczy od kilku dni. Dlaczego? Jak rozumieć jego zachowanie? Jest na co czekać? Jak myślicie, może ktoś z Was zna podobny "model" faceta i udzieli mi kilku rad jak z takim typem postępować ☺ Pozdrawiam ☺

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować