Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum13

Polecane posty

Gość gość
Shmata to komusza gnida z agenturalnej niemieckiej PO

Gość gość
Jak shmatyn nie ma argumentów I COŚ NIE IDZIE PO JEGO MYŚLI to się żegna :D :D :D

Gość gość
jak się zalogujesz to ci pokażę gdzie tak napisałeś :D 🖐️

Gość gość
jest pozamiatany bo ty nie potrafisz zacytować opinii trzech politologów? to raczej ty jesteś pozamiatany a nie shatyn.

Gość gość
to shatyn wg ciebie tak napisał a nie ja. coś spożywasz wysokoprocentowego? czy tylko wąchasz klej?

Gość gość
dziś Stanisław Michalkiewicz i analiza geopolityczna oparta na kilkudziesięciu linkach oczywiście nie są etatowymi funkcjonariuszami niemieckiej PO ani michnikowego GWna wystarczyło jak na Szmatego propagandziste

Gość gość
omamista szaleje. wkleja długaśne posty, te same po kilka razy, obraża shatyna tylko z tego powodu, że wyszedł na idiotę. żałośniacki facet.

Gość gość
gość dziś omamista szaleje. wkleja długaśne posty, te same po kilka razy, obraża shatyna tylko z tego powodu, że wyszedł na idiotę. żałośniacki facet. x jesteś pozamiatany Shmato, twoje nędzne próby obrony z gościa są żałosne

Gość gość
to ja a nie shatyn. pozamiatany? shatyn kulturalnie ci odpowiada, merytorycznie i z sensem a ty szalejesz chłopie, wklejasz głupoty, spamujesz. to ty jesteś pozamiatany. zachowujesz się jak gówniarz

Gość gość
gość dziś to ja a nie shatyn. pozamiatany? shatyn kulturalnie ci odpowiada, merytorycznie i z sensem a ty szalejesz chłopie, wklejasz głupoty, spamujesz. to ty jesteś pozamiatany. zachowujesz się jak gówniarz x nie pomogą ci dziecinne próby obrony siebie z gościa Shmato skoro nie jesteś w stanie przyjąć do wiadomości że istnieją analizy geopolityczne z poza michnikowego GWna to już twój, a nie mój problem

Gość gość
Ojczyznę Wolną od wszelakiej szumowiny racz Nam dać Panie

Gość gość
Ojczyznę Wolną pobłogosław Panie!

Gość Myrevin
{Targowica to przede wszystkim Kościół Katolicki.} :D🖐️ Z idiotami nie ma sensu dyskutować. ;)

Jak widze,myrevin, historia nie jest twoją najmocniejsza stroną.Gdyby nie kk to Targowica by nie istniała.To dzięki poparciu kleru na czele z Watykanem i papieżem cała sprawa się odbyła.

- Trudno właściwie polemizować z tym, co mówi dr Półtawska, z punktu widzenia naukowego, także seksuologicznego - mówi nam dr Zbigniew Izdebski, seksuolog i pedagog. - Jej twierdzenia dotyczące ludzkiej seksualności, antykoncepcji czy zapłodnienia in vitro są ukształtowane przez wiarę, wynikają z doktryny Kościoła. Są zatem ważne dla osób wyznających wiarę katolicką i taki światopogląd. Trudno dyskutować o koncepcji światopoglądowej z perspektywy naukowej. To są dwie różne rzeczy - dodaje seksuolog. I opowiada, jak kiedyś o. Władysław Skrzydlewski (nieżyjący już wieloletni szef popularnej w Krakowie poradni przedmałżeńskiej), zaproszony przez niego na uniwersytet na sesję o katolickiej wizji seksualności człowieka, przywiózł ze sobą kilkoro prelegentów, w tym dr Półtawską. - Miał oczywiście pełne do tego prawo, a pani doktor miała prawo wygłosić swoje poglądy. Ale więcej już nie była zapraszana - przyznaje Izdebski.xxWarto przeczytać całośc o Półtawskiej... http://tnij.org/du9da7x

O podziale kilku miliardów złotych przeznaczonych na badania bezpieczeństwa i obronności współdecydują Wiesław Binienda i Romuald Szeremietiew - dowiedział się portal tvn24.pl. W Narodowym Centrum Badań i Rozwoju Binienda reprezentuje ministerstwo obrony, a Szeremietiew ministerstwo nauki. xTo wicepremier i minister nauki i szkolnictwa wyższego Jarosław Gowin stoi za nominacją Romualda Szeremietiewa. Ten opozycjonista z czasów PRL w niesławę popadł w 2001 roku, gdy został zdymisjonowany z funkcji wiceministra obrony narodowej w atmosferze korupcyjnego skandalu. Lawinę działań służb i prokuratury uruchomił artykuł pt "Kasjer z Ministerstwa Obrony Narodowej", który napisali dziennikarze śledczy "Rzeczpospolitej". Dotarli oni do przedstawiciela zagranicznego koncernu zbrojeniowego, który oświadczył (zobowiązując się do powtórzenia przed sądem), że asystent wiceministra żądał od niego łapówki. xCałość: http://tnij.org/g0ar0nt

z taka reteorka,to mozemy isc do samego poczatku,iz 1050 rocznica chrztu Polski to tez KK smiech.gif ,kiedy to jakby nie bylo Mieszko I porzucil tradycyjne wartosci swojego Narodu i przyjal modna ideologie narzucona przez Europe Zachodnia,co bylo poczatkiem konca PLxxNo niekoniecznie.W wypadku Targowicy chodziło o zdrade, zniszczenie Polski, oddanie jej w obce łapy.Myślałem, że ty z historii jesteś lepsza niż myrevin...:O

- Dostałem pismo od ministra finansów (Pawła Szałamachy - red.), w którym poproszono mnie, żebym nie wypowiadał się do 13 maja. Wtedy agencja ratingowa "Moody’s" opublikuje raport wiarygodności kredytowej Polski, a moje słowa, według ministra, mogą na niego wpłynąć - mówi w rozmowie z "Rz" prof. Rzepliński.x Prezes Trybunału Konstytucyjnego przekonuje, że chciał spotkać się z szefem resortu finansów, aby porozmawiać o otrzymanym piśmie, ale został zlekceważony. xProśba ministra jest komentowana jako co najmniej osobliwa. „Ciekawa ostatnio praktyka z tymi zakazami wypowiadania się publicznie. Kolejny krok areszt domowy?” - pisze na Twitterze dziennikarz Rzeczpospolitej Andrzej Gajcy.xxStandardy państwa pisiowego....:O

Pracownikom ze Wschodu trzeba będzie zapewnić takie same pensje jak Polakom – informuje „Rzeczpospolita”. W 2017 roku ma wejść w życie nowelizacja ustawy o promocji zatrudnienia, nad którą pracuje rząd. Zmiany wymusza unijna dyrektywa.xPracodawcy zatrudniają rocznie blisko 550 tys. pracowników ściąganych głównie z Ukrainy. To pracownicy m.in. branży budowlanej czy rolnictwa. Ich praca jest tańsza, a jednocześnie przybysze wypełniają lukę po milionach Polaków, którzy wybrali emigrację zarobkową. Jednak po wprowadzeniu przygotowywanych zmian, liczba pracowników zza wschodniej granicy może się zmniejszyć.xhttp://www.fronda.pl/a/ukrainiec-zarobi-jak-polak-polsce-brakuje-rak-do-pracy,71069.html

Już ci kiedyś dziękowałem za rady.Musze cię jednak zmartwic. Pracuję i nie mam czasu na takie zbytki.I tak bywam bardzo duzo na tzw świeżym powietrzy, robiąc zdjęcia.

otulona_snem dziś idze chlopie na spacer,piekna pogoda jak sobie poluzujesz intelektualne zwieracze,to moze sie domysliszxxTak poza tym, to twoje twierdzenie i ty powinnaś je uzasadnić a nie ja się domyślać.Chyba, że jak zwykle nie potrafisz. A to zupełnie inna sprawa...:D:D:D

Gość gość
Jakbys pracowal cieciu p********y to bys nie mial czasu na siedzenie tutaj i wklejanie tych bzdur z tych swoich zrodelek informacji. Przewietrz w koncu sie dobrze ci otulona doradzila bo od tego twojego jęku tutaj to jedynie mozna dostac sraczki mózgu ty chory kaczofobie zawladniety debilizmem z sieci.

Bido jedna intelektualna... Az mi cię żal, że nie potrafisz po ludzku sie zachowywać....:O

Gość gość
Ty fajfusie co to gowno osiagnal a grzejesz tutaj turbine i udajesz jakiegos boga wiedzy o polityce. Na ciebie nalezy nasrac a nie dyskutowac z toba ty pseudo fachowcu od niczego typowy lewak gowno wiedzacy a siejacy ferment.

Gość gość
Zawiązali koalicję KOD, .N i reszta - bez PO PO wzywa 7 maja pod TK, KOD i .N pod KPRM Co się dzieje w tej piaskownicy? M.Wąsik X Co prawda to prawda. Niedługo zagryzą się do końca kłócąc się o sondaże i organizacje marszy świń :-D:-D:-D:-D