mikuu 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 Witam. Generalnie nie pisze po takich portalach ale tym razem potrzebuje pomocy. Za 7 dni matura a ja mam ocenę niedostateczną z matematyki. Nie,nie.. żeby nie było uczyłam się jak mogłam,zawsze mi ten przedmiot zawadzał,ciągłe problemy korepetycje przez całe lata. Nie usprawiedliwiając się,15 osób w klasie ma taka sama ocenę z matematyki.. Nie będę nikogo już obwiniać,o to co się stało,przejdę do sedna. Zawiodłam rodziców,chodzi mi najbardziej o mojego tatę.. Modlił się za mnie, wierzył ze podejdę do matury tym roku,tez tak myślałam. Były plany,praca,studia i wszystko czar prysł.. Nigdy tak nie zawiodłam najbliżej mi osoby.. Czuje się z tym bardzo źle,ciągle stres,brak apetytu nic.. co robić? Czy ktoś miał podobną sytuację? Ktoś potrafi mi udzielić jakiejś rady? bardzo proszę o pomoc w tej sprawię..Ojciec mowi ,ze jestem błędem.. zawiódł sie na mnie na całej linii..Matura za rok,poprawka w sierpniu.. A ja nie umiem sie pozbierać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach