Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kraina Dziecka sklep Katowice

Polecane posty

Gość gość

Hej co sądzicie o tym sklepie? ktoś z was robił tam zakupy? jakie macie opinie?

Gość gość
uwielbiam ten sklep :) zawsze mogę kupić sobie lub swojemu dziecku potrzebna rzecz, z nimi też przygotowywałam wyprawkę do szpitala :) jak najbardziej polecam :)

Gość gość
w moim wypadku transakcja przebiegła pomyślnie zamówione produkty spełniły oczekiwania dobre ceny, super obsługa, bez problemu odbierają telefony szeroki asortyment

Gość gość
a ktoś z was kupił przez ten sklep wózek ??? bo spodobał mi się jeden, ale trochę boję się kupować online

Gość gość
też z mężem baliśmy się zamówić wózek przez internet, właśnie przez ten sklep, ale niepotrzebnie zawsze masz prawo zwrócić produkt nawet zakupiony przez internet w naszym wypadku wózek spełnił oczekiwania :):)

Gość gość
super sklep, szybka wysyłka przyzwoite ceny jestem zadowolona

Gość gość
ktoś z was kupił tutaj nianię elektroniczną? na którą się zdecydowałyście?

Gość gość
ja kupiłam :) jestem z niej zadowolona BabyOno Niania Elaktroniczna 197 - kupiłam tą, dla mnie jest niezawodna i niedroga :)

Gość gość
zrobiłam duże zakupy w tym sklepie i powiem wam, że jeden produkt musiałam zwrócić, bo jednak mnie nie zadowalał, a reszta super, widać, że jakość ponadstandardowa.

Gość gość
wózek jaki tu zakupiłam służy mi już przy drugim dziecku, wybrałam ten z droższych modelów i warto byo ;) sklep wyróżnia się na tle innych dużym asortymentem i szybką wysyłką

Gość gość
wózek jaki tu zakupiłam służy mi już przy drugim dziecku, wybrałam ten z droższych modelów i warto byo ;) sklep wyróżnia się na tle innych dużym asortymentem i szybką wysyłką

Gość gość
faktycznie, powiem wam, że i w moim przypadku pierwsze zakupy w tym sklepie należą do udanych,wszystkie produkty zgadzają się z tymi przedstawionymi na stronie www, do tego dostałam jakiś gratis ;) fajnie, na pewno będe dalej korzystać

Gość gość
mój ulubiony sklep ;) zawsze mogę znaleźć tam potrzebną rzecz, do tego znam doskonale obsługę w sklepie i ona zna mnie, dzięki czemu łatwiej mi doradzają zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność nigdy niczego nie reklamowalam

Gość gość
czy kupię tu jakieś ubranka dla dziecka?

Gość gość
nie, są tu raczej akcesoria gadżety, produkty pomocnicze, sprzęt, wózki, nosidełka, itd.

Gość gość
Wózek 3 w 1 spełnił nasze oczekiwania. Prosty w złożeniu, funkcjonalny, nie zajmuje dużo miejsca i spełnia swoją rolę tak jak się nalezy.