Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

felicjaklops

za duzo tluszczyku. co mi pomoze? wsparcie dla diety i cwiczen

Polecane posty

hejka dziewczyny! mam do was mega prosbe. jestem gruba. od roku jestem na diecie, zrzucilam 20 kilo i walcze dalej. mimo cwiczen “oklaplam”, wygladam chudziej, ale okropnie. schodze z wagi dalej, musze chociazby dla zdrowia, robie co moge, ale jednoczesnie nie moge na siebie patrzec. Czy jest jakis zabieg modelujacy sylwetke, ktory pomoglby mi zyskac jakakolwiek sylwetke? nie mowie o pomocy w chudnieciu, bo tego wiem ze sztucznie nie zalatwie, ale cos co by mi pomoglo wygladac w miare normalnie…

moze chudniesz za szybko? fajnie ze jestes taka zdeterminowana, ale warto zadbac tez o swoje zdrowie :)

Witaj! Czy jesteś pod opieką dietetyka albo lekarza? Jeśli borykasz się z takimi problemami dobrze by było skonsultować się ze specjalistą. Jeśli chodzi o modelowanie sylwetki - zastanów się nad endermologią. To zabieg wykonywany specjalnymi rolkami, które aktywują naturalną lipolizę i powodują spalanie tkanki tłuszczowej. Wspomaga to właśnie odchudzanie, modeluje sylwetkę, pomaga także pozbyć się cellulitu. Więcej na ten temat do poczytania tutaj: http://www.podgorskidomurody.pl/endermologia-krakow/ Jeśli masz jakieś pytania dotyczące zabiegu - chętnie odpowiem!

Gość gość
Jak chcesz szybko schudnąć to musi to być dieta bez glutenowa czyli bez pieczywa białego i w ogóle żadnego, fast foodów, zero napoji słodzoncych, bez dodatków np majonez, sosy. To ma być czyste jedzenie 3-4 posiłki, ja schudlłam przez 2 miesiace ponad 10kg a miałam nadwage 5kg jedząc same ryże, omlety owsiane rano z rodzynkami, potem 2-3 posiłki to był przeważnie ryż 100gram ryzu czyli jedna torebeczka plus piersi z kurczaka do tego i jakieś warzywa do tego i tak 3 posiłki po sniadaniu i jak bedziesz jadła tylko te produkty to gwarantuje że schudniesz raz dwa. Nie podjadaj jedz co 3 godziny, tylko ryże, makarony bez glutenu, platki owsiane, jakies piersi z kurczaka je możesz smażyć na maśle klarowanym lub na oleju kokosowym, najzdrowsze smażenie. Bo co ci z ćwiczeń jak diety nie bedziesz miala a dieta to 70% sukcesu. Rano zjedz sobie zjedz te 50gram płatków owsianych daj sobie do tego 3-4 całe jaja, jakies rodzynki, kakao moze być ciemne do tego albo cynamon zrób z tego mase i na patelnie, to jest najzdrowsze śniadanie, a potem sobie daj saszetke ryżu czyli te 100gram na posilek paraboiled albo zwykłego białego i do tego 100gram piersi z kurczaka i warzywa na posilek i tak jedz a zobaczysz że zgubisz kilogramy szybko w pare tyg :)

A czy ten zabieg jest bolesny? wymaga jakiejś rekonwalescencji? nie za bardzo moge sobie pozwolić nawet na parę dni wolnego w pracy… no i ile to kosztuje?

Zabieg nie jest bolesny, jest całkowicie nieinwazyjny i nie wymaga żadnego okresu rekonwalescencji. Żeby uzyskać pożądany efekt i go utrzymać, zaleca się wykonanie serii kilku zabiegów. W Podgórskim Domu Urody oferujemy 2 rodzaje zabiegów z użyciem LPG Integral 2 - klasyczny trwający 35 minut i express trwający 15 minut. Pierwszy kosztuje 120 zł, drugi - 60 zł. Warto kupić od razu pakiet - wtedy jest taniej, mamy też dość często promocje więc warto monitorować stronę: http://www.podgorskidomurody.pl/category/promocje-pakiety/

Gość gość
Moim zdaniem bardzo fajnym pomysłem są zabiegi na ciało. :) Niedawno zrobiłam sobie zabieg urządzeniem Spring w http://www.vanitydayspa.pl/ i jestem pod wrażeniem efektu, jeśli chodzi o redukcję cellulitu i tkanki tłuszczowej.

Gość tanara
cześć wszystkim, chciałbym zrzucic parę kilo przed latem i zastanawiam sie czy nie wspomoc sie jakimis suplementami.. czytałem duzo o tym, ludzie polecaja ultra slim ale juz sam nie wiem...tutaj: http://medtutor.pl/forum/ultra-slim-prawda-falsz jest duzo opinii, czesto sprzecznych, nie wiem juz co myslec.. chcialbym kupic ultra slim ale troche sie obawiam, czy ktos pomoze mi rozwiac moje watpliwosci?

Gość gość
skoro jestes na diecie i cwiczysz to moze dorzuć do tego jakas pielegnacje kosmetykami? bo wtedy skora jest w lepszej kondycji ;) mi pomaga karboksyterapia z bielendy- mają taką antycellulitową serie Slim cellu corrector :) i ladnie ujedrnila moja skore :)

Gość gość
Witam popieram wypowiedz koleżanki która się wcześniej wypowiadała ja jestem na takiej samej diecie,tylko wtedy schudniesz.Czyli tak jak mówiła koleżanka dzień zaczynaj od płatków owsianych np z mlekiem,albo omlet albo jakieś placuszki z płatkami dobre są też otręby mają dużo błonnika,pieczywo tylko ciemne wyeliminuj jasne,na obiad zamiast ziemniaków ryże,kasze(jaglana,bulgur są najzdrowsze)dużo warzyw gotowanych nie smażonych a jak już smażone to na oleju kokosowym kupionym w sklepie z ekologiczną żywnością,kurczak gotowany,kolacje dużo jakiś sałatek(przepisy na necie na zdrowe sałatki)ważne żeby sałatki nie były z majonezem tylko np jogurtem greckim,dużo wody mineralnej i soków z świezo wyciśniętych warzyw i owoców tzw smothie.Ja przeszłam na tą dietę i kupiłam sobie takie sumplementy wspomagające odchudzanie i spalanie tkanki tłuszczowej i schudłam 10kg bez żadnych ćwiczeń http://nplink.net/uLDsbzpO .Jestem mega zadowolona z efektów i chyba nie będzie osoby która by nie schudła jeśli się będzie trzymać tych zasad.Ale oczywiście trzeba być wytrwałym i nie podjadać słodyczy ani innchy przekąsek.Acha jeszcze zapomniałam dodać ja jeszcze przestałam słodzić herbatę i kawę,warzyw jadłam około 70% a owoców 30% bo owoce mają fruktozę więc zbilansowałam tak to procentowo( z owoców to jadłam maliny,borówki amerykańskie,żurawina,głównie do śniadań albo na drugie śniadanie) warzywa soki wyciskane z marchwii,brokuła itp przepisy znajdziecie na internecie na ciekawe koktajle zdrowotne.Pozdrawiam

Gość isk092
Ja odchudzając się zaczęłam smażyć na oliwie z oliwy, zaczęłam więcej pić wody, więcej warzyw i owoców, wyeliminowałam słodycze, napoje, fast foody ;) dołączyłam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu było mi o wiele łatwiej się odchudzać i utrzymywać na diecie bez podjadania do tego ćwiczenia ja chodzę na aqa aerobik i w domu ćwiczę z Mel B! schudłam już 15kg w 3 miesiące!

Gość gość
ja jestem pod opieką psychodietetyka- dieta ćwiczenia i wsparcie psychiczne- takie trzy składowe sprawiają że chudnę zdrowo i przyjemnie. Robię to ze wsparciem pani Moniki Kurdej, jakby ktoś się chciał umówić nawet na bezpłatną konsultację telefoniczną(mnie od razu do siebie nią przekonała) to polecam tutaj :http://znajdzlekarza.pl/monika-kurdej/psychodietetyk/jozefow Nic nie stracicie, ale możecie bardzo dużo zyskać :)

Gość Mirka34
Aktywność fizyczna to podstawa, zapisz się na siłownię lub na fitness, tam na pewno poznasz osoby, z którymi będziecie się wspierać i razem dążyć do swoich celów, poza tym ogromną rolę mogą odegrać też tego typu suplementy https://twojeodzywki.pl/thermo-speedr-hardcore-120-cap.html , akurat OLIM, to jeden z najskuteczniejszych spalaczy tłuszczu, pobudza on metabolizm i zwiększa podstawową przemianę materii, dzięki temu na pewno osiągniesz wagę, o której marzysz.