Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solniczka127

Jakie macie kompleksy?

Polecane posty

Gość Solniczka127

Jestem bardzo ładną dziewczyną, często to słyszę, mam przystojnego chłopaka dla którego jestem spełnieniem marzeń a mimo to mam mnóstwo kompleksów. Stoję przed lustrem i je widzę. Dziwny nos, kształt twarzy, niesymetrycznosci Chyba coś ze mną nie tak bo nawet u super modelki jestem w stanie wynaleźć mankamenty. W ciągu życia też bardzo rzadko ktoś mi się podobał. Hah czy wy też macie jakieś kompleksy? a jak nie to jak radzicie sobie ze swoimi mankamentami , staracie się nie zwracać na nie uwagi?maskujecie? Czy też przyzwyczailyscie się bo dla waszych facetów jesteście idealne? czy po prostu wygląd nie jest dla was tak ważny?

Gość Prawda1111
"Jestem bardzo ładną dziewczyną" IQ to nie błyszczysz

Gość gość
teraz nie mam kompleksów. Ale kiedyś miałam . Grube uda brzuch, generalnie czułam się zaniedbana. Na electro.pl wydałam swoje oszczędności na orbitreka bo poczułam ze muszę coś z tym zrobic. Zaczełam ćiwczyć, zdrowiej jesc, kupiłam sprzet do paznokci - teraz robię sobie hybrydy. Zafarbowałam wlosy, zaczęłam sie malować, ubierać bardziej kobieco. Schudłam tylko 6 kg a poprawa jest znaczna. Lubię teraz siebie.

Gość gość
Z kompleksami poradziłam sobie następująco: Dojrzałam Udowodniłam obie i innym wiele wiele wiele Ustatkowałam się i jedyny jaki mam w życiu problem to czy dam radę przysłużyć się potomnym?;) A to jak wyglądam? A jak mam wyglądać? Jak się zawsze świetnie wyglądało na tle innych to bez względu na czas na ich tle nadal się tak wygląda przecież! :D ha ha

Gość gość
Bęben-kiedy byłam dzieckiem-miałam odstający brzuszek z niedożywienia bo nie lubiłam jeść a teraz mam odstający z nadmiaru przejedzenia;) chociaż nadal nie lubię jeść-hmmm dziwne prawda?

Gość gość
uwielbiam słodycze idę podebrać trochę czekoladek dziecku! psyt.

Gość Solniczka127
Prawda111 Można być ładnym a mimo to mieć kompleksy. Wiem że nie jestem brzydka choć czasem się czuję. Gdyby moi znajomi widzieli ten post to by mnie wysmiali, bo sami mnie namawiają na modeling. A jednak mam wiele kompleksów, pewnie przez mojego ojca. widzę wiele rzeczy które bym zmieniła, których niestety zmienić się nie da chyba że operacyjnie.

Gość gość
Mam kompleks budynków na wynajem.

Gość Solniczka127
największym moim kompleksem jest to , że ciągle nie potrafię zrobić glębkiego gardła

Gość gość
Twoim największym problemem jest to ze jesteś niezwykle prozna i pusta ale to częsty problem u 'ładnych' ludzi. Sam na swój wygląd nie narzekam ale wk*****aja mnie ludzie co mają chopla na jego punkcie albo oceniaja po tym innych. Dla mnie to debilizm i taka osoba jest nudna skoro jedyne co ma do zaoferowania innym to swój wygląd. Debilizm, idiotyzm i brak słów.

Gość Klarciaaszach
Nie ma to jak ocenić kogoś po jednym głupim temacie założonym na forum. To jest dla mnie idiotyzm. Może dziewczynę to po prostu trapi że ma kompleksy ze przez to nie może być otwarta i szczęśliwa i korzystać z urody np pracując w modelingu. Czuje że to na pewno wartosciowa dziewczyna i jak każda z nas ma kompleksy może więcej bo przeszła coś ciężkiego w dzieciństwie skąd w was tyle chamstwa to ja nie wiem:// solniczka powodzenia uwierz w siebie :)

Gość gość
Tak mam negatywny stosunek do takich osób bo sam będąc młodszym i glupszym też miałem takie posrane dylematy i sieczke w mózgu. Teraz mam 23 lata życie mi dokopalo i wiem ze sa wiwksze problemy niż wygląd zwłaszcza że jest to rzecz której zmienić nie można więc o czym tu rozmyślac, kombinować itp.. mało kto jest idealny a w zasadzie to nikt.

Gość gość
Ja mam talent a boję cię dodać czegoś na www.utalentowani.pl. Muszę się przełamać. :)

Gość tępe nudne suki
trzeba być pojèbanym mając kompleksy, ale tak to jest jak jesteście nudne jak kilo kartofli

Gość ANN_NA
Mam problem ze zmarszczkami. Jak były jeszcze takie delikatne to nie zwracałam na nie większej uwagi. Teraz zaczynają doskwierać mi coraz bardziej. Jak byłam na konsultacji w SCM Estetic to polecono mi albo Lip&Eyelid Formula (taki specjalny peeling) albo nici PDO, które też podobno są bardzo popularne ostatnio. Jeszcze nie zdecydowałam, któremu się poddam, ale mam nadzieję, że w końcu pozbędę się tych paskudnych zmarszczek.

Gość bloom3
Uważam, że jeśli mamy kompleksy i nie potrafimy zaakceptować siebie, to warto pogadać o tym z psychologiem. Nie trzeba od razu iść do gabinetu, ale można się zdecydować na terapię online. Tutaj https://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ można sobie o niej poczytać.