Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajana

Nie chcę mi się żyć, zerwalam z chlopakiem, który mnie zdradził

Polecane posty

Nie mam siły na nic, zmuszam się do każdej czynności, najchętniej lezalabym całymi dniami i płakała... Czy jest jeszcze dla mnie jakaś szansa na normalne życie? :((((

Zdrady się nie wybacza. Wiem, że łatwo to pisać, ale jeszcze chwila i wrócisz do siebie. Przemęcz.

Gość owłosiony 25 lat
Zawsze mozesz mi oddać swoje dziurki by zaznac przyjemnosci laluniu. Ktora dziurke mam spenetrowac najpierw seoim dorodnym penisem?

Skoro cie zdradził to cie nie kochał. Wiec nie masz co płakać. Następnym razem bierz prawiczka ja tak zrobię a nawet dwóch.

A jaka mam gwarancję, że prawiczek mnie nie zdradzi? Poza tym nie chce już zadnych związków.

Gość owłosiony 25 lat
Ej ale bzykac sie chcesz ,prawda?

Gwarancji nie masz ale na pewno nie będziesz jego kolejną sztuką. Nieśmiały prawiczek zwyczaj nie zdradza ale musi być miłość warunek konieczny.

Gość owłosiony 25 lat
Zalosna to ty jestes powinnas sie cieszyc ze ktos chce taką przeruhaną szmate ,jak cie pisda zaswędzi to jeszcze bedziesz blagac facetow by ci wsadzili !

Ty masz jakieś problemy ze sobą?? Jak taki alvaro z ciebie, to powinny lecieć na ciebie na cmy do światła, a musisz na forum szukać. Nic o mnie nie wiesz, to się nie odzywaj, nikogo prosić się nie będę, a na pewno nie takiego debila.

Gość owłosiony 25 lat
Nawet ładna jestes ale ten kulfon cie szpeci .

Najlepszym rozwiązanie dla ciebie w obecnej sytuacji będzie odpoczynek od facetów. Dobrze zrobiłaś że odeszłaś niech i on pocierpi ty zajmij się sobą i gdy serce będzie znów gotowe kochaj.

Gość gość
Daruj sobie juz te wymowki.Co ja poradze ze mi sie chce ruhac? Nie rozumiesz i nie chcesz zrozumiec mężczyzn to sie nie dziw ,ze cie zdradzają.

Fajnie, że chwalicie dziewczynę, ale serio jesteście tak ograniczeni, że podobny nick to musi być ta sama osoba? W życiu bym dwóch podobnych nie założyła :D dzięki, że mnie rozsmieszyliscie :D

oszĸaa dziś Dzięki :))) ale chyba już drugi raz długo nie będę umiała zaufać..

Lajana dziś Proszę my ciipeczki musimy się trzymać razem i nie dać tym zbocz uchą.

Gość gość
młodo wyglądasz jak na swój wiek

kto młodo wygląda, bo nie znasz mojego wieku, a dziewczyna w avku, to aktorka z filmu nie ja :D

Gość gość
Autorko rozumiem Cię doskonale. Sama dwa dni temu zerwałam z chłopakiem i czuje się tak samo. Jedyne co mogę poradzić to nie daj się pogrążyć w smutku za bardzo, jeśli musisz iść do pracy/na uczelnie to idź, nie odpuszczaj. W dzień jakoś da się to przeżyć, gorzej w nocy..

dzięki :) zmuszam się właśnie do chodzenia na uczelnię i to strasznie... nie chce mi się wstawać z łóżka nawet

Gość gość
Dalsze życie z zdradzaczem czy zdradzaczką nie ma sensu. Nawet jeśli przestanie latać na boki to w końcu to swoje ,,poświęcenie'' uzna za świętość i będzie się dziwić, że nie modlisz się do niego/do niej tylko dlatego, że już nie zdradza. Istnieją pewnie wyjątki, ale w większości są to ludzie niezdolni do poprawy. Nie mówię o zdradzających w długoletnich związkach, bo tam przyczyny mogą być bardziej złożone. Ale jeśli ktoś cię zdradza już na początku związku (pierwszy rok, dwa lata) to możesz mieć pewność, że nigdy cię nie kochał. Uciekać, zostawić i płakać. Za parę lat nie będziesz już w stanie nawet płakać - będziesz stara i będziesz tkwiła w tym koszmarze z braku zainteresowania ze strony facetów albo przez wzgląd na dzieci.

Gość gość
Oszka jakie doświadczenia na kafe zdobyła Brawo Ty.

Gość gość
Autorko przejdzie ci :)