Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niech ktoś mi wyjaśni dlaczego od kiedy Petrov wpisał na listę Jukena to ma

Polecane posty

Gość gość

regularnie banowany nick?

Gość gość
Puknij się w łeb manipulatorku Widmoczku, ósemkowy spamerku i hejterze z omamami nędzne te twoje gierki aż się śmiać chce

Gość gość
nie jestem widmem, pudło. po prostu jestem ciekawa, dlaczego Petrov zanim nie dopisał Jukena do swojej listy, mógł bezkarnie jeździć po Nowym i reszcie.

Gość gość
Wszystkie "listy patologii" są teraz regularnie kasowane, niektóre dosłownie minutę po publikacji na forum. Przypadek? nie sądzę.

Gość gość
mnie też biorą za widmo hiiihii

Gość gość
Każdy wie, że hejtowanie Nowego w Mieście to jedno z ulubionych zajęć gwiazdorka Jukena

Gość Nowy w mieście
...bo czara goryczy się już przelała i tyle. Chcesz to dalej drążyć? :O W końcu ktoś się wziął za tych, co mało odpowiedzialnie korzystają z wolności słowa. Przez takich jak "czapeczka", znowu jesteśmy na widelcu i trzeba udawać miłych, by nie podpaść komuś zza konsolety. x gość dziś "Każdy wie, że hejtowanie " - Może Gwiazdorek robił to po godzinach, bo ja nie zauważyłem, by mnie hejtował. To zwykłe przewalanki, przepisywanie się i oczywiście koncertowa tyrka :D, ale też trollowanie i wypominanie sobie najmniejszych błędów. Lubimy się jak pies z kotem i chociaż z miłą chęcią nasrałby mi na wycieraczkę i uciekł, nie odczuwam potrzeby ścigania Jego nietuzinkowej postaci aż do stacji Ratusz - Arsenał.

Bo ja jestem szanowaną na portalu legendą a ona upośledzonym chłopczykiem w obsranych majtach i gilem pod nosem :classic_cool::D

Gość gość
Ona jest chłopczykiem? hehe kolejna "kontrolowana wpadka"? :classic_cool: