Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waldemar IV

3 miesiące temu miałem seks z prostytutkom, teraz jestem chory

Polecane posty

Gość Waldemar IV

Mam 21 lat. Człowiek w tym wieku chce wszystkiego spróbować no i spróbowałem. Poszedłem na prostytutki. Żałuje ale czasu się nie cofnie. Boje się że mogłem się czymś zarazić. Wiem sporo o chorobach wenerycznych, Wiem że hivem nie jest tak latwo się zarazić. Seks odbył się w prezerwatywie. Ale orlany był bez. Od 2 tyg mam biały nalot na jezyku boje się że to onzaka Kiły lub czegoś. Innych objawów brak. Moje pytanie jakie są wasze doświadczenia w tym temacie? Czy są duże szanse ze jestem zdrowy

Prowokacja od 3 dni piszesz to samo. Zbadaj się a nie piszesz na forum. Na dziiwwki masz to i na badania specjalistyczne też znajdź.

Gość Waldemar IV
Jaka prowokacja? pisze pierwszy raz o tym. Może ktoś ma podobny problem. Pytam hipotetycznie żeby się uspokoić, czy dużo ludzi jest co się zarazili po stosunku z prostytutką

Gość gość
Powiem ci tak, ryzyko jest. Ale gdyby było wysokie to wszyscy chodzili by z Hivem, kiłą albo rzeżączkom. Bo mase ludzi z tego korzysta. Wejdz sobie na roksa, odloty Zobacz ile jest ogłoszeń o cichodajkach, ile jest burdeli, ile jest dziwek przy trasach hotelach. To jest ogromny przemysł . I gdyby każdy korzystający był chory to napewno nie byłby tak popularny. Nie ma co panikować. A uwierz mi że masa ludzi z tego korzysta