Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AWF to studia dla debili. Czego oni tam sie ucza? Jak szybko zapierdalac? I ze

Polecane posty

Gość gość

miesnie bola po treningu i ktore? :D Wszystkie moje nauczycielki wf-u to byly idiotki i tylko umialy drzec morde, nawet nie biegaly z nami, niektore byly grube :D:D

Gość gość
później otrzymują dyplom Magistra od Fikołka :)

Gość gość
To mi przypomniało sytuacje...przechodzę sobie ostatnio koło boiska szkolnego i patrze a tam dziewczynka stoi na bramce. Zdziwiło mnie to, tak się czasy zmieniły? A trochę dalej kobieta nauczyciel pogania inne dziewczynki żeby latały za piłką , a grały razem z chłopakami. Nie wiem jak na to wpadła.Może feministka...

Gość gość
AWF to studia dla inteligencji

Gość gość
Buhahaha

Gość gość
Jesteście idiotami, nikt nie słyszał o fizjoterapii? Tego też uczą na Uniwersytetach Medycznych, kiedyś tylko na AWF. Uczelnie sportowe kształcą nie tylko nauczycieli w-f, ale patologia nie wie, myśli, że za kilka fikołków dostaniesz licencjat, a po kilku kolejnych zostaniesz magistrem :-)

Gość gość
W-f to najlepsze w szkole, nawet nie trzeba zadań domowych odrabiać

Gość gość
Fizjoterapia to tez malo powazne studia patologio

Gość gość
Ja miałam całkiem wysportowanych i ogarniętych nauczycieli wf :) Ale byli w szkole też typowi: brzuchaci, bez podejścia do dzieci i młodzieży, bez fantazji, biorący kasę za siedzenie w kanciapie :D

Gość gość
Skąd się takie głupie ludziska biorą, co tu piszą na tym forum. Każdy w gimnazjum wie, że na AWF są rożne kierunki, nie tylko nauczycielsko - trenerski. Można zostać rehabilitantem, pracownikiem biura podrózy, fizjologiem sportu, zarządzanie nawet jest i dziennikarstwo sportowe. To zależy co chcesz potem robić. Mnie się podoba praca fizjoterapeuty, fajnie tak doprowadzać do stanu używalności po leczeniu ofiary wypadków, pomagać ludziom po udarach, albo praca ze sportowcami. Chcę na fizjoterapię AWF, albo na medycznym studiować w przyszłości

Gość gość
nie idź tam, będziesz wąchać smrody za byle jakie pieniądze na jakimś oddziale rehabilitacyjnym