Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tosia2917

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Witam. Zastanawiałam się czy napisać na forum, ale doszłam do wniosku, że może ktoś spojrzy na mój problem z innej strony. Zacznę może od tego, że pracuje z fajnym facetem, nazwijmy go Pan X :) Na początku był dla mnie zwykłym kolegą z pracy, z którym dobrze się pracuje i rozmawia. Wszystko zmieniło się jakiś czas temu, kiedy zerwałam z moim narzeczonym z powodów, o których nie chciałabym pisać, bo to trudny temat bynajmniej to on bardzo mnie zawiódł i zranił. Podczas gdy dochodziłam do siebie po najtrudniejszej, a zarazem najlepszej decyzji w moim życiu praca była odskocznią od tego wszystkiego, a zarazem Pan X, który potrafił mnie rozśmieszyć, gdy byłam smutna nie wiedząc o tym, co dzieje się w moim życiu. Tak mijał dzień za dzień, a ja zorientowałam się, że Pan X staję się dla mnie kimś więcej niż tylko kolegą z pracy. Pod wpływem emocji napisałam do niego smsa w stylu, że jest fajnym facetem tylko szkoła, że nie jestem w jego typie. Nie odpowiedział w naszych relacjach nic się nie zmieniło zaczął tylko rozmawiać i żartować z innymi koleżankami, z którym wcześniej tego nie robił, a jednocześnie patrzył, jaka będzie moja reakcja. Od jakiegoś czasu Pan X zaczął się ze mną droczyć, patrzeć mi się prosto w oczy jednocześnie uśmiechając się do mnie. Gdy pracujemy w innych obszarach zakładu szuka pretekstu żeby chociażby przejść tam gdzie ja pracuje i rozglądać się jak by kogoś szukał. Boję się pytać go wprost, nie chciałabym żeby poczuł, że jestem nachalna. Dodam, że jestem osobą nieśmiałą, a ostatnio sama siebie nie poznaję jak otworzyłam się na ludzi, a tym bardziej na Pana X. Przestałam zastanawiać się czy wypada coś powiedzieć czy nie. Jakiś czas temu bałabym spojrzeć się na Pana X, a tym bardziej prosto w oczy, żeby przypadkiem nie zobaczył, dzisiaj robię to bez obaw. Może mi doradzicie, o co może chodzić Panu X :)

Gość gość
podobasz mu sie