Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażanie kobiet w internecie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w Internecie faceci (niektorzy)oczywiście anonimowo, obrażają kobiety,które są niezameżne, ze sa zapatrzonymi w siebie ksiezniczkami,które za młodu przebieraly w chlopakach i dlatego są obecnie same? Ciekawi mnie jaki typ mężczyzn to pisze,bo przecież nie ci co są w szczęśliwych związkach (oni nie mają potrzeby obrażać kobiet na damskim forum). I co im to daje? Jestem sama i nie zlicze ile razy w necie dostało mi się ,ze byłam księżniczka, zbyt wybredna,czekałam na księcia z bajki,przystojnego,bogatego,niegrzecznego i odrzucalam wszystkich konkurentów.To mam za swoje. Na żywo w życiu nikt mi tak nie powiedział. Z kolei jak pisze,ze to mnie paru mężczyzn odrzucilo - dostaje epitety,ze pewnie jestem brzydka,pasztet i ogólnie dno. Jeszcze jedno.CZęść mężczyzn ma żal do kobiet, ze ich nie chciały.Tu nasuwa się pytanie;Czy ten mężczyzna wybralby za partnerkę kobietę,która nic a nic mu się nie podoba ,do której nic nie czuje?I czy z wiazalby się z kobietą,o której wiedział by ze jest z nim tylko z desperacji aby nie być sama.Bo na to wyglada;maja żal do kobiet,ze ich odrzuciły,ale jak by z nimi były to tylko na siłę,wiec co to by był za związek taki na siłę?

Gość gość
LE tam kochana faceci inaczej wszystko postrzegają niż my kobiety, oni sami są niektórzy z jakiś tam przyczyn, ale gdybyś tak kochana zapytała się dlaczego są sami, to niektórzy by kłamali ze to go laska zdradziła, co jest bzdura.Napisze ci na moim przykładzie, byłam z chłopakiem który mi się podobał, bo nawet obniżyłam wymagania, żeby kogoś poznać i powiedział mi ze go kobieta zdradziła a prawda była taka ze jego dzieci z głodu umierały, bo bieda aż piszczy ,tacy świeci to oni nie są i dlatego ze żadna ich niechce, to się wyżywają na kobietach, takie jest moje zdanie.

Gość gość
Bo normalny i porządny facet nie siedzi na kafe i nie wyzywa się na kobietach.

Gość gość
To samo można byłoby zapytać w przypadku kobiet, które obrażają tu facetów. Też żółć się leje, bo przecież szczęśliwa dziewczyna tak nie pisze.

Gość gość
Oczywiście.To działa w obydwie strony.

Gość gość
Obrażają ci,co uważają się za nie wiadomo kogo,wueczni książęta czekający na swoją księżniczkę.Wymogi z kosmosu,zero samokrytyki i dziwią się,ze są sami.

Gość gość
Na necie coraz więcej ludzi chorych psychicznie, w tym mizoginów co wręcz nienawidzą kobiet. Zauważcie, że każdy z nich pisze, że kobieta po 30tce to już odpad, ale oni sami jako mężczyźni będą piekni i młodzi do 80 tki, bo wg nich facet wolniej się starzeje :D Mnie to rozwala doszczętnie bo przecież wystarczy popatrzeć na naszych ojców 50-60 letnich albo na panów na ulicy po 50tce, czy oni są piekni, młodzi, seksowni i wyglądaja młodziej od swoich rówieśniczek??!! NO CHYBA NIE ;D Tak samo są starzy i brzydcy, ale mizogini uważają, że oni zawsze będą piekni i młodzi bo oni sie nie starzeją, a tylko kobiety :D A co do starych panien to prawda, te slogany są tak głupie że szkoda słow. Bo przecież jest raczej na odwrót, to te puszczalskie pannice szybko za mąż wychodzą, łapią na ciążę, a te wartościowe co się szanują to właśnie stare panny głownie, co nie są wyrachowane i nie złapały męża na dziecko. Co nie zmienia faktu że rzeczywiście jest sporo 30latek co mają psychikę infantylnej 15 latki i szukają księcia z bajki. Ale myślę że więcej tych normalnych co po prostu NIE MIALY SZCZESCIA

Gość gość
Prawda. Pamiętam jak byłam w wieku 20-25 lat,to dla mnie i moichkolezanek idealny wiekowo facet był tak Max do 6 ,7 lat wzwyż. Ponad to to byli już starsi faceci. Ciekawostka, większość moich koleżanek ma męża albo w swoim wieku albo rok ,dwa czy cztery młodszych. No ale ich mężowie sa normalni ;)

Gość gość
13:37 Swieta prawda. A najlepsze, ze tych ludzi mijamy na ulicach, w sklepach itd Skrzywieni psychicznie są wsrod nas. A ujawniaja sie na kafeterii.

Gość gość
Obraźliwe komentarze piszą faceci bardzo niepewni swojej wartości którzy na dodatek z tego samego powodu nie mogą sobie znaleźć partnerki. Ci faceci,którzy stworzyli w miarę udane związki nie maja jakis mega kompleksow tego nie robią