Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta do kobiet

Polecane posty

Gość gość

a.) Jakiej muzyki słuchacie ? b. ) Jakie gatunki filmowe oglądacie ? c. ) Jakie książki czytacie ? d. ) Lubicie oglądać sport ? e.) Jakie wykształcenie macie ? f. ) Co was pociąga w mężczyznach ?

Gość gość
a.) Jakiej muzyki słuchacie ? Rzadko słucham muzyki, ale jak już od święta słucham to np. Ich Troje, Depeche Mode, jakieś polskie stare przeboje, nie mam jakiegoś ulubionego gatunku, lubię po prostu dobre ciekawe piosenki. Współczesnej muzyki w ogóle nie słucham bo większość to dno. b. ) Jakie gatunki filmowe oglądacie ? W ogóle nie oglądam telewizji od wielu lat, a jesli filmy to tylko jakieś naukowe, przyrodnicze, z których można się czegoś ciekawego dowiedzieć, nauczyć. c. ) Jakie książki czytacie ? Uczę się języków, więc czytam podreczniki do nauki języków, repetytoria gramatyczne, rozmówki, oprócz tego ksiązki popularno naukowe z nauk ścisłych. Powieści nie czytam bo mnie nudzą, nie lubię. Mało która książka mnie wciagnęła. d. ) Lubicie oglądać sport ? NIE e.) Jakie wykształcenie macie ? wyższe mgr f. ) Co was pociąga w mężczyznach ? inteligencja, mądrość życiowa, zaradność, kultura, uczciwość, wierność, szacunek do kobiet

Gość gość
a. ) Rock, Heavy Metal b. ) Horror, Fantasy c. ) Jak wyżej d. ) Studiuję informatykę e. ) Żeby mnie szanował i był dla mnie uprzejmy. Niczego więcej nie wymagam.

Gość gość
Połknęłam punkt o sporcie. Raczej nie lubię. Czasami się zdarzy że coś obejrzę ale ogólnie raczej nie.

Gość gość
a - house b - głownie dramaty i filmy sensacyjne c - raczej nie czytam, chyba że to konieczne d - lubię, zwłaszcza piłkę nożnę e - już prawie mam licencjat z kulturoznawstwa f - inteligencja i zaradność życiowa. lubię twardych facetów

Gość gość
a.) Jakiej muzyki słuchacie ? Generalnie wszystko oprócz rocka, którego nie znoszę, no i muzyki klasycznej bo mnie usypia. b. ) Jakie gatunki filmowe oglądacie ? Lubię komedie i filmy biograficzne o ciekawych osobach. c. ) Jakie książki czytacie ? Jak tam wyżej ktoś napisał, ja też się uczę języków i czytam głównie podręczniki i repetytoria. Powieści raczej nie. Czasami jakieś książki biograficzne. d. ) Lubicie oglądać sport ? Niektóre dyscypliny lubię, aczkolwiek żadnym wielkim kibicem nie jestem. e. ) Jakie wykształcenie macie ? Wyższe inż f.) Co was pociąga w mężczyznach ? inteligencja i zaradność życiowa

Gość gość
a - hip hop b - komedie romantyczne c - nie czytam d - tak e - średnie, matura, potem dwuletnie studium f - twardzi faceci