Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8989

Kobiety pomocy ;)

Polecane posty

Gość gość8989

Witam! Mam pytanie od dłuższego czasu piszę z pewną dziewczyną,2 razy się spotkaliśmy , ale obecnie jest dalego ode mnie i pisaliśmy dość regularnie w niedziele rozmiawialiśmy i powiedziała że idzie coś zrobić i już się nie odezwała i od tego momentu cisza ;) , nie ukrywam że ją polubiłem ale nie wiem czy sam się teraz odezwać do niej czy czekać na jej ruch :) i tutaj drogie Kobietki proszę o waszą pomoc :)

Gość gość
to zalezy od jej charakteru z jednej strony moze pomyslec ze się narzucasz, a z drugiej ze Ci aż tak nie zalezy :/ Ciężko tak odpowiedzieć nie znając ani Ciebie ani jej

Gość gość
Najwięcej problemów jest przez niedomowienia. Masz ochotę to się odezwij i zapytaj wprost co się dzieje ze się nie odzywa, że się martwisz, przecież to takie proste

Gość gość8989
Też nie chce wyjść na jakiegoś napaleńca czy coś,ale z drugiej strony nie zależy mi aż tak żeby się później czuć jak idiota, i mam pare rzeczy do zrobienia jeszcze w najbliższej przyszłości w których dla niej miejsca nie ma :) więc nie wiem czy się spinać i pisać czy po prostu olać i czekać na jej ruch :)

Gość gość
Chodzi o Sandrę??

Gość gość8989
Nie :P

Gość gość
kocha cie

Gość gość
No to masz szczescie ze nie o nią.

ona się nie odzywa, bo czeka/czekała na Twój ******chciała Cię przetestować właśnie pod kątem tego, czy Ci zależy na Waszej rozmowie, poznawaniu się, na Waszej relacji. to był czas na Twój ruch. jeżeli do teraz się nie odezwałeś, to raczej uczucie chęci poznania jest niewielkie, także odpowiedz sobie sam. czy chcesz kontynuować znajomość, czy po prostu masz to gdzieś. jeżeli to drugie, to daj jej spokój.

Gość gość
On też mógł ją przetestować, czy ona się odezwie i pokarze, czy jej zależy. Kij ma zawsze dwa końce.

Gość Blue City
Ja bym się odezwała. Wg mnie wcale nie wyjdziesz na idiotę czy napaleńca. Jeżeli ją polubiłeś to chyba szkoda rezygnować przez jakąś dumę. Napaleńcem byłbyś gdybyś pisał powiedzmy kilka razy, ale nie jeden raz.

Gość gość
Sandra ukradła mi moj ulubiony francuski perfum:-(ktory zostawiłam w swoich rzeczach u pani R.Jest bardzo przebiegła i nie da się z nią negocjować godzin zmiany .Prosiłam o to by została 1,5h dłuzej bo mam jazdy ale ona oczywiscie odmowiła..do tego kłamie ze pani całą noc chodzi co jest kłamstwe bo pani całą noc śpi.W ogole sciemnia ze wszystkim ..jest fałszywa.

Gość gość
Kochasz ją??Ty kłamco a ja tak Cię kochałam.:-(

Gość gość
Rozumiem ze jest Ci do czegoś potrzebna?