Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytatuowana panna młoda?

Polecane posty

Gość gość
BrokeN jak nie masz do powiedzenia nic na temat to się nie udzielaj, nie obrażaj innych.

Gość gość
nie wiem o kim mówisz, ale ciekawe rzeczy oglądasz. Na pracodawcach nie trzeba nic wymuszać - sami zatrudniają :)

Gość gość
to nazywanie siebie samej tygryskiem to chyba jakiś dziwny fetysz. Od kiedy wyszły twarze greya ludziom odbija na punkcie takich zabaw.

Gość gość
nie tracą :) Jeżeli jesteś dobrym specjalistą to nie ma problemu z zatrudnieniem, chociaż mogę mówić tylko z własnego doświadczenia. Wracając do tematu - jeszcze jest kwestia tego co przyszły mąż chciałby założyć, żeby to jakoś ładnie razem wyglądało.

Gość gość
Nie pamiętam jak się ten film nazywam, wiem, ze było coś o twarzach greya. W każdym razie z tym mi się to właśnie skojarzyło.

Gość gość
Słabiutkie masz te teksty, najwyraźniej nawet do obrażania potrzeba trochę pomysłowości.

Gość gość
Jesteś zdenerwowana? Dziwne. I pomyśleć, że taka osoba wmawiała innym zaburzenia.

Gość gość
Nie będę nikogo obrażać, nawet jeżeli ta osoba próbuje obrazić mnie. Po prostu nie zniżę się do takiego poziomu. Zdziwiło mnie tylko, że ktoś naprawdę chce urazić obcą osobę takimi tekstami.

Gość gość
Nie widzę w tym temacie nic wartego "wkurzenia", a ty sama przyznałaś się właśnie, że juz jesteś zdenerwowana. To po prostu dziwne, że ktoś sam siebie w taki stan wprowadził.

Gość gość
jeśli ktoś chce to niech sie tatuuje ja nigdy tego nie zrozumiem po co sobie robić obrazki na ciele :D każdy ma inne poczucie gustu, jeśli chcą to niech sobie nawet morde wytatuują jeśli to dla nich ładne i powabne

Gość gość
Nie powiedziałam, że masz jakieś zaburzenia, po prostu zaskoczyło mnie, że wmawiasz je innym chociaż sama reagujesz strasznie emocjonalnie na coś co nie jest tego warte. Tylko proszę, nie zaczynaj się tłumaczyć, bo mnie naprawdę nie interesuje czemu wkurzasz się o nic. Ja chciałam tylko porozmawiać o sukniach ślubnych na mój własny ślub :)

Gość gość
gość dziś - ludzie mają twarze, nie mordy.

Gość gość
z tymi tatuażami na ludzi nie wyglądacie, wystarczy spojrzeć na red lipstick monster widać że zaburzona kobieta

Gość gość
Nie znam, ale zaloguj się jak piszesz kilka razy o tej samej osobie.

Gość gość
na jaki niby nick mam się zalogować?:D widać ty też coś z głową, chyba nadmiar tuszu uderzył do głowy

Gość gość
ta pani od tygrysów też o tej kobiecie pisała więc mam takie podejrzenie, że to ta sama osoba ;) No dobrze, uwierzę na słowo. Sprawdziłam kim jest kobieta o której piszecie. Co z nią nie tak?

Gość gość
Nie interesuję się szafiarkami więc jej nie znam. To, że sama mam tatuaże, że oznacza, że marnuję czas na śledzenie życia innych ludzi którzy też mają tatuaże, a z którymi nic innego mnie nie łączy. Poza tym "szafiarki" to raczej temat dla młodych dziewczyn szukających porad jak się ubrać i umalować. Dorosłe kobiety mają ten etap dawno za sobą (ale się staro poczułam). Pomysł na ślub mam stąd, że mi się chłopak oświadczył ;)

Gość gość
Przysięgam, że nie trzymałam mu pistoletu przy głowie. Dalej słabiutko z tymi tekstami :P

Gość gość
Niespecjalnie podoba mi się jej styl, nie ma w nim nic złego, ale to nie dla mnie.

Gość gość
Nie hejtuje, po prostu zwracam uwagę, że to nie jest jakoś specjalnie wyjątkowa próba trollowania. Nie jestem też hejterką. Hejterzy to osoby które bez powodu przejawiają bardzo negatywne nastawienie i agresję w stosunku do innych. Przykładem "hejtera" jest ten cały Michał. Styl tej szafiarki mi nieodpowiada, pewnie dlatego nigdy się na nią nie natknęłam. Ze srodowiska kryminalnego też nie jestem, nie mam dostępu do broni :P

Gość gość
no widzisz, a tak demonizowałaś ludzi z tatuażami, że bez pracy, że karani :P

Gość gość
a nie chodzi o to, żeby po prostu nie odrzucać za same tatuaże?

Gość gość
dziwne porównanie

Gość gość
nie byłam nigdy na takiej paradzie więc nie wiem jak wygląda poziom agresji

Gość gość
To ty broken jesteś agresywna, z twoich komentarzy bije nienawiść. Wielu katolików ma tatuaże, można mieć jeden lub kilka. Od razu nie trzeba być całym wytatulpwanym, a ty w swojej małej, ograniczonej główce widzisz chyba wytatulpwanych od stóp do głów. Możesz nawet nie widzieć kto na ulicy ma tatuaże.

Gość gość
Nie wiem , do czego ma prowadzić ta dyskusja , skoro kobiecie chodzi o harmonijne dopasowanie ślubnej sukni do tatuaży a jest wyzywana .Żenujący poziom kultury i wiedzy. Jeśli chodzi o stosunek religii do tatuaży , to przytoczę przykład mojego ciotecznego brata. Jest on księdzem, doktorem teologii .Był wikarym na wsi , potem w dość dużym mieście , często pisze w prasie katolickiej. Obecnie jest wykładowcą w jednym z seminarium duchownych , uczy religii w szkole i pracuje w kurii swojego biskupstwa. Nie przeszkadza to jego przełożonym i jemu samemu w niczym , że w tatuażach ma całe plecy , barki , klatę i nogi. Czyste ma miejsca odsłonięte jak twarz , szyja i ręce. Uprawia przy tym kulturystykę , jest fanem motocykli , świetnie gra w bilard.Według jego słów , zna w Polsce trzech biskupów z dziarami . To , że niektórym przychodzą do głowy pewne skojarzenia i pewna część ludzi , niekoniecznie tylko katolików , kojarzy tatuowanie ze światem marginesu lub nazywa to głupotą ,nie wynika z nauki Kościoła , lecz ze źle pojętej przez tych ludzi nadgorliwości , ich osobistych kompleksów i małostkowości.To ta część ludzi , którym nikt nigdy nie dogodzi, którym zawsze jest źle i których destrukcyjne zachowanie kładzie się cieniem na katolicyzmie , to ci , którzy swym gderactwem i awanturnictwem odsuwają ludzi od Kościoła. Widziałam już kilka panien młodych , którym tatuaże przy dobrze dobranej białej sukni , dodawały tylko uroku i powabu.

Gość gość
Up. Up. Up.

Gość gość
7:13 pięknie napisane