Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytatuowana panna młoda?

Polecane posty

Gość gość
Też mam niedługo ślub. Mam tatuaże na przedramieniach i już dobrałam tak suknie , żeby je było widać i żeby dobrze współgrały jako całość. Efekt mnie zadowala.

Gość gość
W tamtym roku specjalnie dobrałam krótką suknię , żeby były widoczne moje kolorowe tatuaże na łydkach. Piękne czerwone maki w oprawie zielonych liści.

Gość gość
Ta na zdjęciu to takie same ekstremum jak sekta Rydzyka w katolicyzmie. Moje wytatuowane stopy , kostki nóg i łydki podziwiali wszyscy weselnicy.

Gość gość
ta na zdjęciu pół życia pracowała jako prawnik i jest matką 3 dzieci :) też myślę nad krótką sukienką, już nie przez same tatuaże - po prostu lubię moje nogi.

Gość gość
Tym niemniej wytatuowana jest ekstremalnie. Mimo , że sama mam i lubię tatuaże , to jednak umiar i odrobina dobrego smaku to podstawa.

Gość gość
jej najwyraźniej to odpowiada, skoro nie ma to na nią negatywnego wpływu to co jej po dobrym smaku innych ludzi?

Gość gość
Wyraziłam swoją subiektywną opinię , ok ?

Gość gość
ok, po prostu napisałaś, że umiar to podstawa. Dla innych umiar to zero tatuaży. Sama nigdy nie dorobiłabym sobie rogów jak ta kobieta, ale staram się nikogo nie oceniać :)

Gość gość
Ja mam dziarki na łydkach , stopach , ramionach , plecach i pośladkach.Nigdy nie wytatuuję sobie twarzy , szyi , dłoni. Wszystkie dziareczki są kolorowe , niewielkie i moim zdaniem gustowne , bez wulgarności.

Gość gość
mam podobny plan, chciałabym mieć w przyszłości tatuaże na obu nogach, plecach, klatce piersiowej i ramionach :)

Gość Michał121212
Wybazgrolone brudnopisy do gazu!

Gość gość
weź leki michałku i wracaj do swojej piwnicy

Gość gość
do slubu będę musiała dokończyć nogę...

Gość Michał121212
P******ic te psychiczne wybazgrolone brudnopisy!

Gość gość
no ktoś napewno "p******i" i stąd się biorą dzieci

Gość gość
Ludzie, ale przeciez nie wy z nia slub bierzecie! Mnie sie nie podobaja tatuaze ( a jestem aeistką), wiec i meża mam nietatuowanego, ale u licha kazdy sie lączy z kims , kto jemu wlasnie pasuje! I nie wiem, co maja do tego lewaki czy katole( Polska to kraj 95% katolicki, ailu wytatuowanych!) Co do tematu - zalezy, jaki jest tatuaz. Sukienka powinna byc dostosowana do jego rysunku, nie mozna radzic, póki sie nie widzi. Poradz sie znajomego plastyka, lub kogos z dobrym gustem. Ewentualnie wrzuc zdjecie.

Gość gość
Tych rysunków mam dużo więc nie mogę dopasować do jednego

Gość gość
No taka, by dobrze zakryć malunki Przecież piękna biała sukienka symbol niewinności totalnie nie pasuje do czarnych bohomazów

Gość gość
nie będę nic zakrywać, a niewinność to nie to samo co miałkość :P

Gość gość
Up

Gość gość
biała suknia to moda z 19 wieku - po prostu białe koronki były cholernie drogie. To nie jest symbol żadnej niewinności.

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet ma jakiś tatuaż. To całkowicie normalne i naturalne. Nie stanowi żadnego powodu do zdenerwowania ani niepotrzebnego stresu :)

Gość gość
Po prostu musisz zastanowić się jak dużo chcesz odsłonić. Jeśli bierzesz ślub kościelny to możesz się zastanowić nad jakimś bolerkiem aby zakryć je na sama ceremonię a potem na weselu je zdjąć. Sama mam na nadgarsku tatuaż i tak planuje go zakryć na sama ceremonię.

Gość gość
Mogę z ciekawości zapytać dlaczego zasłaniasz? Przecież chyba nie jest obraźliwy?

Gość gość
Najgorzej jeżeli jakaś młoda kobieta nie akceptuje swojego tatuażu i niepotrzebnie denerwuje się z jego powodu. Wtedy zwykle pojawia się zapalenie mięśnia sercowego i następuje nagła śmierć. A wszystko przez niepotrzebny stres.