Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje w Egipcie

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy polecacie wakacje w Egipcie? Jest tam teraz w miarę bezpiecznie czy lepiej odpuścić sobie?

Gość gość
Ja bym sobie zdecydowanie odpuściła.

Gość gość
Ja bym odpuściła , widziałam gdzieś w informacjach że tam jest bardzo niebezpiecznie. Niektóre biura podróży nawet nie mają w te miejsca wycieczek. Moim zdaniem lepiej wziąć kredyt/pożyczkę na wakacje i być bezpiecznym np w Hiszpanii. Kredyt to nie wstyd , teraz dużo ludzi je bierze na własnie przyjemności , o czym możesz poczytac tu : http://kobieta.wiemcoijak.pl/wakacje-kredyt-pozyczka-czy-warto/ . Uważam , że każde wakacje są warte co miesięcznej raty.

Gość gość
oj tak :) Hiszpanie zdecydowanie wam polecam :) miłej zabawy :)

Jeśli organizowane przez jakieś biuro podróży, np Itakę, to polecam, bo byłam. Samodzielnie bym się nie zapuszczała, ale to tylko dlatego, że jechałabym sama - Luby nie lubi tamtych kierunków :)

Gość gość
Musiałam wziąć pożyczkę aby pojechać na Wakacje, ale powiem Wam, że się opłacało. Pieniądze dostałam w dosłownie 10 minut po uzupełnieniu wniosku. Skorzystałam ze strony www.tutaj-pozycz.pl

Gość gość
J też nie byłam a zdecydowałam sie z koleżanką na wakacje za granicą przez biuro podróży kiribatic.

Gość gość
odpuść sobie póki co Egipt. Wybierz inny chociażby wcześniej wymienioną Hiszpanię tym bardziej, że ostatnio widziałam bardzo tanie bilety lotnicze do Barcelony na http://www.eloty.pl/hiszpania/barcelona/ Jeżeli się pospieszysz to może jeszcze uda ci się je wyszukać i zabukować :)

Gość gość Michalina
Ja byłam w Egipcie w czerwcu. Hotel***** w niskich cenach. Niby wszystko ok, ale jest mała niepewność:) korzystałam z polskalata.pl tam znalazłam hotel i mega tani lot :)

Gość gość
wy naprawdę nie widzicie jak żałosne i zniechęcające są te reklamy...? :o

Gość gość
Dajcie spokój już z tym Egiptem - jest zadeptany od turystów. Moim zdaniem lepiej dołożyć trochę kasy niż jechać do tego syfu. Ja wybrałam biuro podróży www.kiribaticlub.pl i ofert do wyboru do kolory.

Gość gość
gość dziś Dajcie spokój już z tym Egiptem - jest zadeptany od turystów. Moim zdaniem lepiej dołożyć trochę kasy niż jechać do tego syfu. Ja wybrałam biuro podróżywww.kiribaticlub.pl i ofert do wyboru do kolory. x NAJGORSZE biuro jakie znam

Gość gość
Z załatwianiu biletu lotniczego czy nawet hotelu kiedy mamy problem i wątpliwości jak to zrobić z pomocą przyjdzie nam firma www.lotnicze.pl.

Gość gośćMarta
Wejdź na PolskaLata.pl :) znajdziesz tam bilety w świetnych cenach.

Gość gość
Moja kolezanke porwano w egipcie i od tej pory nie ruszam sie z Polski