Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Foanti

Co zastosować na trądzik?

Polecane posty

Gość Wesolutka Kamila
Ja na sam początek sprawdziłabym czy to faktycznie trądzik, bo u mnie okazało się, że trądzik owszem występował, nie mniej jego zasięg był ograniczony, a to co uważałam za trądzik, to alergia, która się z trądzikiem "zlała"... Łącznie wszystko wyglądało koszmarnie, ale walkę musiałam podjąć w kolejności - neutralizacja alergii i dopiero walka z trądzikiem, który nie był jak się okazało podstawowym problemem... A co do środków, no cóż... jest ich dużo na rynku i co też ważne, nie u każdego tak samo dokładnie działa ten a nie inny środek... nie wiem, jak u koleżanki powiedzmy znikł on po miesiącu, to nie znaczy, że u ciebie też tak będzie, bo poprawa może nastąpić np po dwóch lub trzech miesiącach... i nie abym czepiała się konkretnego środka, bo znam osobę, która nawet u dermatologa miała dobrane odpowiednie leczenie dopiero za 3 podejściem... więc głowa do góry i powodzenia w walce

Gość gość
Najlepiej chyba będzie jak pójdziesz do dermatologa, on najlepiej oceni czy to trądzik czy jakaś alergia. Mogę Ci polecić dermatologa w www.medis.pl w Katowicach, na pewno dobrze Cie zdiagnozuje i dobierze odpowiednie leczenie

Gość gość
W moim przypadku też iqface okazał się bardzo skuteczny, nie przypuszcząłam po wcześniejszych niepowodzeniach, ze z trądzikiem uda mi sie wygrac przez 3 miesiące

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektów jakie dało u mnie zastosowanie iqface. W każdym razie po trądziku nie ma śladu... co mnie niezmiernie cieszy

Gość gość
Ja też stosowałam iqface i od czasu jak zakończyłam go brac minęło prawie pół roku. O trądziku już zapomniałam i tylko to się dla mnie liczy

Gość gość
dziwne, że wklejasz link do wątku, a tam pozytywne wypowiedzi. może ktoś faktycznie by chciał z tego skorzystać, bo przecież od tego są fora..

Gość gość
Tam same "pozytywne" odpowiedzi od ciebie, reklamująca to gooowneo spamerko. Na tej stronie, która się pojawia jako pierwsza jest krytyka (np. dotycząca liczb "kupujących" na stronie), przez ciebie zakrzyczana.

Gość gość
W moim przypadku skutecznym środkiem okazał się iqface i ja osobiście jestem bardzo zadowolona z efektów

Gość kunga
ja właśnie biorę iqface już drugi miesiąc i w sumie i jeden by mi starczył bo ani śladu nie było po trądziku już po miesiącu ale że kupiłam na dwa to na pewno wezmę do końca :D

Gość gośćWiki
Ja też jestem bardzo zadowolona z tego jaki efekt uzyskałam po zastosowaniu iqface. Spodziewałam się poprawy, nie mniej to, że była aż tak silna mnie zaskoczyło.

Foanti 2016.04.27 , Trądzik jest wynikiem złej pracy gruczołów łojowych, które wydzielają za dużą ilość sebum. Musisz używać preparatów, które poprawią kondycję skóry poprzez między innymi uregulowanie działania gruczołów. Polecam krem Beta-Skin Acne Care Cream, który zawiera cynk, krzem oraz srebro koloidalne. Jego unikalna formuła została opracowana specjalnie dla cery z problemami trądzikowymi. Efekty są bardzo dobre i szybko zauważalne (w zależności od rodzaju skóry). https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Gość gość
Od lat zmagam się z trądzikiem przerąbując go zwalczyć chodziłam po lekarzach, dermatologach oraz stosowałam produkty polecane niestety trądzik zawsze powracał. Obecnie jest nadaj ale wiele mnie niż kiedyś już przestałam się tak mocno stresować nim jedyne co w tej chwili stosuje są kosmetyki na trądzik z serii kosmetyków marki iwistin dla skóry trądzikowej i jest ok co jakiś czas zdarza się iż coś się urodzi ale nie tragedii. Polecam przeczytanie artykułu na temat tych kosmetyków i zycze powodzenia w zwalczaniu trądzika http://www.ekliniki.pl/artykul/jak-troszczyc-sie-o-cere-ze-sklonnoscia-do-tradziku/1570/

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z tego jaki efekt uzyskałam po zastosowaniu iqface. Spodziewałam się poprawy, nie mniej to, że była aż tak silna mnie zaskoczyło.

Gość gość
U mnie efekt po IQface rewelacyjny, w końcu pozbyłam się trądziku i jest to bardzo dla mnie ważne. Bo w końcu widzę w lustrze siebie , a nie ropny wulkan z licznymi kraterami

Gość Dermatyczna
Trądziku ciężko się pozbyć do końca, a jego leczenie to kwestia bardzo indywidualna. Nie u każdego zadziała to samo. Jeden preparat może komuś pomóc, a drugiej osobie już zaszkodzi dodatkowo. Wiem, bo sama przez lata męczyłam się z trądzikiem i próbowałam wszystkiego po prostu. Polecam maseczkę z siemienia lnianego jako zabieg domowy oraz piling kawitacyjny lub mikrodermabrazję (chociaż trzeba skonsultować to najpierw). Ja polecam osobiście zabiegi w rzeszowskiej klinice Gloria. Więcej można przeczytać o nich na gloriarzeszow.pl/o_nas Jednak teraz większość klinik oferuje takie zabiegi, więc nie ma problemu znaleźć też w Waszych miastach.

Trądzik to problem któremu należy przeciwdziałać wielokierunkowo. Warto udać się do specjalisty, który po wywiadzie dobierze nie tylko leczenie, ale i stosowna pielęgnację domową. Świadomość tego, co może szkodzić też jest istotna.

Myślę, że warto przede wszystkim poszukać przyczyny. Tutaj warto przyjrzeć się swojej diecie.

Gość Maja532
Ja chodziłam regularnie do dermatologa niestety nie pomagał więc zaprzestałam w końcu udało mi się znaleźć w sieci odpowiedni środek który mi pomógł a mianowicie Nonacne http://natradzik.milejdi.pl i już nie muszę martwić się o swój wygląd, teraz ciesze się z mojego wyglądu nie mam już na twarzy tych okropnych pryszczy !;)