Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Wraca z pracy ok 18, je obiad, idzie sie wykąpać . W międzyczasie zdążymy sie pokłócić o jakieś głupoty. Juz prawie wcale nie rozmawiamy. A mieszkamy razem zaledwie 3miesiace. Mam wrażenie, że on zauważa mnie tylko w łóżku, gdy czegoś ode mnie chce. Kiedyś były kwiaty, rozmowy, wspólne spędzanie czasu, byłam pewna jego uczuć. A teraz to juz sama nie wiem co myśleć. Gdy go pytam mówi, że nadal kocha i, ze gadam głupoty. Ale ja wiem, że nie jest tak jak dawniej. Brakuje mi tego co było, czuje się pomijana, na ostatnim miejscu. Mówię mu o tym, ale poprawy nie ma. Co o tym myślicie? Co zrobić, żeby było tak jak dawniej? Czy jest to jeszcze możliwe czy jemu juz nie zależy na mnie?

Gość gość
widocznie jest to co bylo u mnie-po zamieszkaniu razem wyszlo jego prawdziwe ja

Gość gość
Jemu jest wygodnie. W ciągu dnia spędza czas z znajomymiz pracy wraca do domu ma ugotowane wyprane wyprasowane. Jest typem egoisty. Nie zwraca uwagi na Twoje potrzeby. Moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać na spokojnie ( bez nerwów ), Wyjaśnić mu że nie jesteś szczęśliwa. Jeśli Cie kocha to się zmieni jeśli się nie zmieni to znaczy że mu nie zależy.

Gość gość
proza życia

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU