Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hashimoto i ciąża tycie

Polecane posty

Gość gość

wiatm mam hashimoto lecze sie teraz udało mi sie zajsc w ciaze nim rozponznao chorobe bardzo przytyła teraz waga w maire stoi w meisjcu czy w ciazy osoby z ta choroba sa narazone na jeszcze gorsze tycie czy mam szanse aby przytyc w miare ksiazkowo 12 kg

Gość gość
ja mam hashimoto i w obu ciazach przytlam ok7-8kg, to wlasnie w ciazach moje hormony sie samoregulowaly i czulam sie i wygladalam bardzo dobrze, powodzeni

Ja juz kilka lat sie lecze. Waga byla w miare. W ciazy przytylam, duzo, prawie 20kg. Bylam wsciekla. Najgorsze bylo to ze w ciazy niewiele jadlam, wymiotowalam prawie do 6 m-ca a stalo sie ze mna co sie stalo.Ale z drugiej strony cieszylam sie ze sie udalo, ze dziecko zdrowe. Po ciazy zaczela sie walka z kg. Niestety bezskuteczna. Prawie 4 lata, niedawno udalo mi sie zrzucic 6kg bylam strasznie zadpwolona. Ale jeszcze wieksza radosc byla jak zobaczylam dwie kreseczki :-) Super bo mimo wszystko znow sie udalo. Pewnie znow waga bedzie porazajaca ale byle maluch byl zdrowy. Poki co trzeci tydzien spedzam w lazience. Niesamowite nudnosci i wymioty od switu do nocy :-(