Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stare bezdzietne panny mamy przyrost naturalny na poziomie 1,26 dziecka na

Polecane posty

Gość gość

Malzenstwo, a wiec wymieramy. W zwiazku z tym zastanawialyscie sie kto wam bedzie na starosc d**e podcieral, a w koncu pochowa?

Gość gość
a komu w dzisiejszych czasach potrzebne jest stado dzieci w domu?

Gość gość
Ciekawe co powiesz jak bedziesz miala 80 lat.

Gość gość
dziś Jedno dziecko wystarczy żeby zając się moim pogrzebem.

Gość gość
A wiesz, ze majac jedno dziecko, populacja w Polsce zmniejszy sie o polowe?

Gość gość
a może właśnie o to chodzi by zmniejszyć populacje naszego kraju? Co prawda Polska ma taką samą powierzchnię jak Niemcy ale jednak to niemcy mają 2 x więcej mieszkanców bo 80 milionów ale czy małe państewka są aż takie złe? weźmy pod uwagę malutkie Monako... albo Szwajcarię (8mln) albo Singapur (5mln) który jeszcze kilkadziesiąt lat temu był pod okupacją, odzyskał niepodległość wprowadzili wolny rynek i dzisiaj są potęgą, jedna z prężniejszych gospodarek na świecie z najwyższym PKB na mieszkańca. Może lepiej jak u nas będzie 20mln ludzi to i kraj się jakoś obudzi, chociaż na pewno nie przy socjalistycznych rządach PiSu... :o a żeby zrobić w Polsce drugi Singapur czy HongKong to trzeba by głosować na jedyną wolnorynkową prawicową partię KORWiN ale w tym kraju zbyt dużo debili omamionych platfusami nowoczesnymi platfusami i pisowskim 500 na dziecko, motłoch dostał pare groszy i już szczęsliwi

Gość gość
10:15 to samo powiem co dzietni ktorych dzieci maja rodziny swoje i widza sie raz na miesiac,czyli umiesz liczyc licz na siebie

Gość gość
10:21 brawo! (Ten od KORWiNa).

Pochowa mnie państwo, a d**e mi podetrze pielęgniarka. Nie chce miec swoich dzieci, wystarczy, że mój facet ma.

Gość gość
Państwu czyli urzędasom-pasożytom bardziej chodzi nie o populacje i dobro kraju, lecz o licznych niewolników których zamierzają bezkarnie skubać z ich podatków na niewydolne i zbędne instytucje państwowe, dlatego zaczynają nachalnie wciskać ludziom propagande liczniejszych rodzin niż dotychczas.

Gość gość
Poczekam aż zlikwidują ZUS.

Gość gość
Szarkah, ale ty glupia... a nie bedzie panstwa, ani pielegniarek - bo sie nigdy nie urodzily i co zrobisz?

Gość gość
Ale mi sie z was qrwa smiac chce ludzie narzekacie na partie polityczne na ktore sami glosujecie! Nie bylo by swin przy korycie gdyby nie barany (wyborcy) przy urnie!

Umrę i zjedzą mnie psy. Myślę, że państwo nie wymrze w ciągu 15-20 lat, więc nie muszę się przejmować. A później do Polski przyjadą imigranci i to na nich będzie się opierała gospodarka. Tak jak teraz niemiecka i angielska. A czy moja pielęgniarka w domu starców będzie mówiła po polsku, czy po ukraińsku, to mi wszystko jedno.

Gość gość
Najpierw niech państwo biurokratów odstosunkuje się od naszych pieniędzy i skurczy do rozmiarów minimalnej administracji zamiast ciągle się rozrastać potrzebując nowych ofiar do rabowania z coraz wyższych podatków. Wiecie ile setek tysięcy bezproduktywnych urzędasów jest nam kompletnie nie potrzebnych do życia?

Gość gość
patola wątek wrzuciła hehehehehhe

Gość gość
Ale mi sie z was qrwa smiac chce ludzie narzekacie na partie polityczne na ktore sami glosujecie! Nie bylo by swin przy korycie gdyby nie barany (wyborcy) przy urnie! x jak wiadomo, w demokracji jest więcej głupich niż mądrych :)

Gość gość
Teraz, zgodnie z zapowiedzią rządu, ludzie zaczną na masowa skalę rodzić dzieci, bo państwo zapewniło im środki na ich utrzymanie, więc nie ma obaw. :D

Gość gość
Teraz, zgodnie z zapowiedzią rządu, ludzie zaczną na masowa skalę rodzić dzieci, bo państwo zapewniło im środki na ich utrzymanie, więc nie ma obaw. x dobry żart :)