Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze :)

Polecane posty

Gość gość
Wybacz Agnieszko, nie zauwazylam posta. Juz odpowiadam: Jesli wroci, to bedzie mial nieczyste intencje. To czlowiek z problemami albo manipulant, a moze oba. Ale karty pokazuja ze doskonale sobie radzisz samodzielnie i jestes atrakcyjna i niezalezna kobieta :) Dasz sobie rade i bez niego.

Gość gość
Magda, przeprowadzisz sie. Widze zmiany i nowy etap w zyciu :)

Gość gość
Skończą się moje problemy finansowe? Ania 10.04.92

Gość gość
Czy do mojego małżeństwa powróci namiętności? monika 23.03.1979

Gość gość
Pokazuje mi sytuacje w ktorej on bierze numer i nie dzwoni, zwiewa po drugim spotkaniu, a ty robisz sobie nadzieje i to wielkie. Nie jest to czasem twoj szef? Widze wlasnie przelozonego, wspolpracownika i chec zachowania dyskrecji. zwiazek w ukryciu ze wzgledow zawodowych?

Gość gośćanna
Dlaczego po urodzeniu dziecka zaczelam klocic się z mezem.

Gość gość
co czeka w okresie wiosny i lato? czy kogos poznam? Gabi15-11-76

Gość gość
Tajemnica (ona) Ten z 84r. to moj kolega z pracy, jest wolny. Nie wymienilismy sie numerami telefonu. On peszy sie jakos przy mnie, jest pomocny ogolnie nawet bardzo. Gapi sie na mnie,czasami sie zawiesi az. To sie pytam czemu tak sie patrzy i tedy odpowiada cos zupelnie bez sensu. Nie wiem dlaczego czy dlatego ze go onieśmielam? Widzimy sie codziennie, ale ciezko mi z interpretacja jego zachowania. Nigdy nie skladaj mi zadnych propozycji spotkan itp.

Gość gośćwrozaca
to bylo do gość dziś :) x Ela, wg kart nie zdasz. x Aniu, masz raczej wrogie otoczenie, ale tez wsparcie w pewnej kobiecie. Masz duzy potencjal i wystarczy, ze go wykorzystasz (np. w jakims biznesie, widac ze masz smyklake, moze juz jakis pomysl?) Ogranicza cie strach przed tym wlasnie wrogim otoczeniem, przed ludzmi i trudnymi sytuacjami, ale jesli zaryzykujesz pojdzie ci swietnie, zapewnisz sobie bezpieczenstwo finansowe. Warto zaprosic kogos do wspolpracy, posidanie wspolnika na pewno wyjdzie na dobre.

Gość gość
Czy Mikołaj mi sie kiedykolwiek oświadczy ?Monia

Gość gość
Ania 10.04.92 mam już swój biznes i to przez niego wpadłam w długi. A jak z życiem uczuciowym?

Gość gość
(Tajmnicza)ona za jaki czas bede miec pierwsze dziecko? Czy to dziecko bedzie z tym Panem 12.03.87r? Co tam widac? :)

Gość gość
Jaka dalej ułoży się moje życie jeżeli pozostanę w tym miejscu z tym człowiekiem? Jak potoczy się moje życie jeżeli wszystko porzuce i wyjadę? Ja Monika 30.03.1994 on Rafał 28.02.1969

Gość gość
Monika, widze ze Twoj maz jest oziebly, lekcewazy cie. To z jego zachowania wynikaja problemy w sypialni, ale to tylko stan przejsciowy ;) Tak, namietnosc powroci. x Gabi wakacyjny intensywny romans widze. ale czy ty juz czasem nie masz kogos? x Tajemnica Czyli wlasciwie prawie sie wstrzelilam ;) On chcialby zagadac, ale cos go blokuje, wiec walczy z uczuciami. x Ania 10.04.92 W takim razie w najblizszym czasie wszytsko powinno sie odmienic. W finansach same dobre karty. Znowu pokazalo wspolnika, partnera w interesach. Niedlugo czeka cie milosny dylemat :)

Gość gość
Dziecka w ogole nie widze. Przynajmniej narazie i na pewno nie z tym czlowiekiem.

Gość gość
on 17 maja 1976 co sie z nim dzieje? dziękuje

Gość gość Ola
Co sprawilo ze mój maz tak nagle się zmienil?

Gość gość
A coś więcej o tym życiu uczuciowym? Może pojawi się ktoś z przeszłości? czy będzie to ktoś całkiem nowy? Ania 10.04.92

Gość gość
Franciszek 09.05.1964 co mnie czeka w moim życiu? jkakaś zmiana?

Gość gość
Aniu, ktos nowy, mozliwe ze mlodszy, infantylny albo mlodo wygladajacy.

Gość gość
Czy kiedykolwiek znajdę mężczyznę swojego życia i wyjde za niego za mąż ? Monika, 11.03.1994 :)

Gość gość
Liliana 28.09.1980. Kiedy i czy w ogóle będę miała drugie dziecko? Czy wrócę kiedyś do pracy?

Gość gość
Franciszek 09.05.1964 Jakas zmiana na pewno. Mozliwy wyjazd. Pewne rzeczy moga sie opozniac, ale dojda do skutku. Musisz uwazac na zdrowie, ale jesli zaszwankuje, to szybko wrocisz do siebie i to ze zdwojona sila.

Gość gość
Wiec jeszcze raz ja Elzbieta. Czy zajdę w ciązę jesli tak to kiedy?

Gość gość
Dobra to tyle na dzisiaj. Na reszte odpowiem pozniej, ;)

Gość gość
Ala 20.01.1994 On 11.07.1976 co dalej z naszym związkiem?

Gość gość
Gabi wakacyjny intensywny romans widze. ale czy ty juz czasem nie masz kogos? Dzięki. Na romans to nie jestem zainteresowana.Jestem jeszcze samotna, ale kontaktuje na gg z Jankiem (75r.) i nie wiem czy będą spotkanie. Czy Tomek odezwie i cos bedzie? Czy bedzie związek na stałe z kimś? pozdrawiam cieplutko

Gość gość
Jestem sama. czy zmieni się coś? czy poznam niedługo kogoś ? Kasia 12.09,88

Gość gość
Anna 1 marca 1986. Co z moją karierą zawodową. Czuję się wypalona. Czy powinnam zmienić pracę/stanowisko? Z góry dziękuje.

Gość gość
Paulina 11.12.87 i Paweł 20.11.78 - czy coś z tego będzie?