Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bycie dziewica w wieku 22 lat to cos strasznie dziwnego

Polecane posty

Gość gość

czemu to jest traktowane jako cos niesamowitego? Widzialam w jakichs statystykach, bodajze w USA 20 % albo i wiecej studentow nie uprawialo jeszcze seksu, tak samo zdaje sie jest u nas, ze wszedzie jest to promowane, ze kazdy uprawia seks i ludziom sie wydaje, ze to prawda. Co myslicie?

Gość gość
Nie interesuje mnie życie innych i mało obchodzi mnie czy ktoś się już bzykał, czy może jeszcze nie.

Gość aron
To sprawa indywidualna.Jeden lubi perfumy,drugi śmierdzące skarpety i mało mnie to obchodzi.Ja uważam,że życie jest zbyt krótkie,żeby obmawiać sobie przyjemności.

Gość brzydal_24
jak ktoś nei ma potrzeb sexualnych to nic dziwnego, albo jesteś brzydka i nikt cię nie chce.

Nie lada sztuką jest dokonanie takiego doboru źródeł informacji, żeby spasowało ;)

Gość gość
Ja miałam szczęście będą dziewicą poznałam prawiczka i jesteśmy małżeństwem. Wspaniała sprawa!

Nie to mnie dziwi. Zastanawia mnie natomiast, że jest to problem. Moja mama urodziła mnie mając właśnie dwadzieścia dwa lata, żadna tam wpadka. Chciała mieć dziecko i tyle. Była na tyle gotowa by udźwignąć ten ciężar mimo że miała tyle lat co ty. A ty się zastanawiasz nad swoim dziewictwem, co to za różnica w jakim wieku cię zerżną. Jak jesteś drętwą pipą, która woli poplotkować niż wziąć życie w swoje ręce.

Gość gość
Jesteś spoko po ślubie będzie pora ...