Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myszko...

Polecane posty

Kurde a bylam pewna ze to ty :) ach czyli dokladnie przeswietliles nocne pisanie moje i neptyka

oszkaadziś Wiec to byles ty czy nie byles? X Nie i nie. Zresztą Neptyk to wydaje się taki spoko to po jaki uj miałbym tam coś pisać i próbować psuć temat. Ps Prawik zaraz do twojego dziadka zadzwonie i ci wpiertoli laską. Zobaczysz

oszkaadziś Kurde a bylam pewna ze to ty ach czyli dokladnie przeswietliles nocne pisanie moje i neptyka X Tak dokładnie nie potrzeba, ale twoja pewność czasami może być szkodliwa :-)

Ide spac bo bateria mi juz pada i ja tez zaczynam padac wiec dobranoc :)

oszkaadziś Tez racja X No patrz, a ty taka mało spostrzegawcza :-D A tak na ciebie liczyłem. Haha :-D

oszkaadziś Ja w ogole jestem szkodliwa pa X To szybko umykaj, żeby toksyczność się nie rozchodziła. Pa-a :-D

Aha oszkaa jeszcze jedno, bo i tak wiem, że odczytasz. Nie potrzebuje śledzić twoich, czy innych tematów, bo to pewnie twoje morale podnosi, ale jest takie coś jak "wujek google" który mi pokazuje to i owo z kafe bez tzw śledzenia. ( To tak na marginesie ) Pewnie tego nie rozumiesz, że można żyć bez kafe, ale oświece cię, że tak, bez codziennego, czy nocnego pisania. Pa./

Gość gość
Spadaj żałosny informatyku