Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłyście kiedyś z brzydkim facetem? Bo ja tak. Przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Byłam kiedyś z facetem brzydkim, no ogólnie nic nie czułam żadnej chemii i ciężko mi było się przyzwyczaić do niego ponieważ poprzedni był atrakcyjny w moich oczach. Urzekł mnie charakterem był wspaniały, zakochałam się, jeździliśmy i zwiedzaliśmy polskę na weekendy, bardzo się przy nim czułam bezpiecznie, mimo to, że po kilku latach związku ja się zaczęłam bardziej starać i niestety nie przetrwało to... Bardzo dobrze wspominam bycie z byłym :) Po 3 latach wszystkie jego wady poszły w zapomnienie, charakter miał cudowny chociaż zdarzało się, że potem mnie zaczął olewać bo się miłość z jego strony wypaliłam, ale to bezpieczeństwo :) cudowne uczucie.

Gość gość
Ja zawsze kochałam się w inteligentnych brzydalach. To mój typ.

Gość gość
Wydaje mi się, że przy nim poczułam co to jest prawdziwa miłość i też kiedyś myślałam, że miły to nudny chłopak a uwierzcie mi, że nie nudziłam się chociaż lubiłam się z nim nudzić. Szkoda mi tego związku, ale skoro się odkochał ode mnie... :)

Gość gość
Teraz nikt nie dorówna wyglądem mojego byłego brzydalka :) No chyba, że na nowo się zakocham a o tamtym już tak myśleć nie będę..

Gość gość
Tak, byłam. W dodatku zbyt mądry też nie był (mówię o tzw wiedzy nabytej). Ale z nikim nie czułam takiej bliskości jak z nim. Miał podobne poczucie humoru, niesamowitą inteligencję emocjonalną. Nie wiem jak to wyjaśnić, ale pomimo, że obiektywnie przystojniakiem nie był (delikatnie mówiąc) dla mnie był bardzo atrakcyjny.

Gość gość
A co bylo w nim takiego brzydkiego?

Gość gość
Ja też bardzo czułam się blisko niego... Jeju to były niesamowite lata... Osoba tak wyrozumiała, i tak blisko wszystko no nie da się tego opisać :)

Gość gość
gość dziś Jak już pisałam wcześniejszego miała atrakcyjnego czyli szczuplutki, modnie i czysto się ubierał. Ten brzydalek miał krzywe zęby takie mu wilcze kły wyrosły, do tego uśmiech najgrzeczniejszego chłopca, jego głowa wydawała mi się kiedyś za duża, trochę grubszy był. Z czasem przestały mi przeszkadzać jego wady i go kochałam jakim jest a wszyscy go lubili za charakter, uśmiech.

Gość gość
Co wy za durnoty opowiadacie, brzydale tylko udaja interesujacych, a tak naprawde sa nudni jak flaki z olejem i zakompleksieni ciagle. Jak tylko poczuja ze maja przewage nad dziewczyna to zaxzynaja byc wredni, jakby z zemsty za to, ze sa brzydcy i te ich chore kompleksy wylaza... no i wykorzystuja dziewczyne zeby poznawac jej kolezanki...

Gość gość
Jezdzilas po Polsce z nim? Ja tak samo z moim . Moze to ten sam ;)

Gość gość
Jak tylko poczuja ze maja przewage nad dziewczyna to zaxzynaja byc wredni, jakby z zemsty za to, ze sa brzydcy i te ich chore kompleksy wylaza... X Bajka kończy się jak wyczują, że jesteś zakochana. Brzydale zachowują się jak narkomani na głodzie. Najpierw narzekają na brak dziewczyny, a później okazuje się, że 1 to za mało:) Szukanie dziury w całym i sprowadzanie do parteru to ich ulubione zajęcie. Dostanie Ci się za wszystkie "złe" laski, które nie były zainteresowane.