Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczesna kobieta

Polecane posty

Gość gość

nie ma szans na samorealizacje. Brak milosci i w pogoni za zwiazkiem.

Gość gość
brak zdrowia. powinny rodzić w wieku 20-25 lat, a nie studiowac. to jest niezgodne z biologicznym przeznaczeniem kobiety. po co im te studia, te stresy, a potem gów.niana robota. i dziwić się że tyle teraz chorób, bezpłodności i problemów hormonalnych wśród młodych kobiet. odwróciły się od matki natury, uciekają od przeznaczenia - to nie mogło się skonczyć dobrze.

Gość gość
w moim słowniku nie ma słowa powinny *****.c system

Gość gość
taa... a bez studiowania to pewnie lepsza robota sie znajdzie

Gość gość
Gość 22:56 przestań pieprzyć głupoty. Gdyby były stworzone tylko do rodzenia to nie radziłyby sobie na studiach.

Gość gość
tak nawet praca w gornictwie czy to normalne ? ludzie?

Gość gość
a ja myślę, że jakbym skończyła na maturze i urodziła 1/2 dzieci do 26rz to bylabym zdrowsza. takie zycie nie jest wypelnione stresem, a nie to co uczelnia, praca = tylko stres, egzaminy itp. na chooy nam byl ten postep i rownouprawnienie.

Gość gość
Wspolczesna kobieta musi byc wyksztalcona i niezalezna,(bo na faceta nie mozna juz liczyc),umiesz liczyc ? licz na siebie.

Gość gość
wiem. ale na co mi te wszystkie studia, to przejmowanie sie żeby zawsze wszystko było dopiete na ost. guzik, perfekcjonizm jak od tego wpadłam w wir chorób i minął rok jak wyszłam na prosta. rok bezrobocia. baaaardzo idealne w cv :D a jak patrze na te szczęśliwe :kwoki: po maturze, z ogródkami, domami, bo misiu zarobi na rodzinkę to jednak uważam że mają bezstresowe życie, zazdroszczę.

Gość gość
tak studia.. moze wyjscie ale co dalej?

Gość gość
praca albo bezrobocie. i nim sie obejrzysz a starosc nas dopanie. i tyle z tego zycia

hmm chyba każda kobieta powinna mieć możliwość wyboru swojej ścieżki. jedne dążą do założenia rodziny, inne stawiają na karierę, a jeszcze inne próbują polączyc obie te sfery