Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo osob podrozuje po wszystkich kontynentach nie znajac umiaru

Polecane posty

Gość gość

duzo osob podrozuje po wszystkich kontynentach nie znajac umiaru

Gość gość
to dziwne, iz nie wystarczaja im wczasy w swinoujsciu czy w bieszczadach, ewentualnie raz na 2 lata krotki wypad do czech lub niemiec 30 lat temu byly turnusy w osrodkach wczasowych, ludzi jezdzili zatloczonymi pociagami a byli szczesliwi mimo to

Gość pjanagość
Czasy się zmieniają. Jak ja miałam 6 lat to byłam głupia. Moje dziecko w tym wieku bez problemu obsługuje tablety i komórki mimo tego, że pozwalam użytkować je od święta. APETYT rośnie w miarę jedzenia. Było Świnoujście? Potem Kołobrzeg, Darłowo... Chorwacja, Bułgaria a na końcu Tajlandia i Malediwy

Wtedy nie było innej opcji. Teraz jedynym ograniczeniem są finanse. Nie wyobrażam sobie całe życie siedzieć w jednym kraju, albo jeździć na wakacje w to samo miejsce kilka razy z rzędu. Ale ja lubię podróżować.

Gość gośćhdehv
Otóż to

Gość gość
pjanagość 2016.04.28 Czasy się zmieniają. Jak ja miałam 6 lat to byłam głupia. x Nadal jesteś głupia, bo za mądrość uznajesz umiejętność obsługi tabletu/komórki, przez dziecko. To nie jest żadna mądrość. To jest charakterystyczna dla dzieci, zdolność do szybkiej nauki i przystosowywania się, tym bardziej, że ten sprzęt jest już bardzo skrojony pod intuicyjną obsługę.

Gość gośćBarbara
I bardzo dobrze:) Jest tyle rzeczy na świecie do zobaczenia! Tyle pięknych miejsc! trzeba podróżować! Na timeonflight.com kilka takich wiarygodnych miejsc jest opisanych:) Warto zajrzeć :)

Gość gość
To, ze autor tematu jeździ do brudnego Mielna czy innego syfu co rok nie znaczy,ze jest lepszy i ze każdy ma tak robić.