Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biuro nieruchomości

Polecane posty

Gość gość

hej! szukam dobrego i SKUTECZNEGO biura nieruchomości w Krakowie, ktoś coś? :)

Gość gość
poszukaj na olx mieszkania

Gość gość
na olx albo klitki, albo poperelowskie badziewia, albo znow cena zbyt wygorowana... o lokalizacji to juz nie wspomne, na 100 ogloszen jakies moze 2-3 co mi pasowaly...

Gość gość
koniecznie poszukaj Capital Home Property! :) na pewno Ci pomogą znaleźć to co szukasz

Gość gość
rowniez szukalam posrednika bo w tym necie to nic ciekawego, teraz mam mkieszkanko idealne, lokalizacja, cena, warunki mieszkaniowe- dzieki capital home

Gość gość
ja już się przekonałam, że dobry pośrednik to skarb, pozwala zaoszczędzić naprawdę dużo czasu, oraz wynegocjować dobrą cenę, co nie każdy potrafi :) polecam również Capital Home Property

Gość gość
no fakt- capital home mozna zaufac

Gość gość
ja również sprzedawałam w nimi mieszkanie, już samo to że nie mają brzydkich zaniedbanych mieszkań w ofercie przyciąga wielu klientów, bo już mają wstępną selekcje, moje mieszkanie udało im się sprzedać powyżej oczekiwanej przeze mnie ceny! co jest ogólnie miłym zaskoczeniem ;)

Gość gość
Capital Home Property- ludzie znają się na tym co robią, solidna firma

Gość gość
ja rowniez korzystalem z ich uslug pomogli mi sprzedac dom

Gość gość
na uwage tez zasluguje fakt ze sa w ciaglym kontakcie ze swoim klientem, jak pojawia sie kupiec to od razu o tym wiesz :):)

Gość gość
biuro rzeczowe i zaangazowane, sprzeda domu zajela im miesiac!!! polecam capital home

Gość gość
ktoś wie gdzie ich adres?

Gość gość
Na przykład w Częstochowie jest bardzo fajne biuro naruchomości: http://www.nova-nieruchomosci.eu/ oni właśnie mają sporo ofert więc na pewno warto po prostu też zapisać namiar. Sporo ofert jest widziałem teraz.

Gość gość
polecam biuro nieruchomości gnk.pl [ Grupa Nieruchomości Kraków]

Gość gość
My korzystaliśmy z biura nieruchomości, kupowaliśmy przez agencję http://jagielska.com.pl/ z Gdyni. Jesteśmy zadowoleni że zdecydowalismy się na nich bo ładnie negocjowali cenę, wszystkim się fajnie zajęli. Dodatkowo mamy od nich ubezpieczenie nieruchomości od ognia i innych zdarzeń losowych gratis, punkt dla nich.

Gość gość
Ja korzystałem z usług szczecinskiego http://www.mojdom-nieruchomosci.pl/ . Wykonali kawał dobrej roboty, pomogli mi zorganizować zakup nowego mieszkania. Bez zadnych nieporozumien, szybko i skutecznie. :)

Gość gość
Nam sprawdziła się firma Pilmax z Piły http://www.pilmax.pila.pl/ Firma skuteczna, fachowa, dzięki nim udało się dobrze sprzedać mieszkanie i kupić nowe, dali radę fajnie wynegocjować cenę i pomogli też zebrać wszystkie potrzebne dokumenty. Firma godna uwagi.

Gość gość
Bardzo dobrym biurem nieruchomości, z usług którego korzystałam jest www.expert-nieruchomosci.eu Są świetnymi fachowcami i mają profesjonalne podejście do klienta dlatego polecam ich wam.

Gość Majka

Ja mogę polecić biuro nieruchomości z Warszawy i jest to biuro Kuźnia Nieruchomości . Biuro oferuje  sprzedaż mieszkań, domów oraz gruntów, wynajem mieszkań i domów, pomoc w wyszukiwaniu i zakupie mieszkań, domów i gruntów,  pomoc w wyszukiwaniu oraz wynajęciu mieszkań, domów i gruntów, zarządzanie najmem (wynajętymi nieruchomościami naszych klientów),  poszukiwanie powierzchni biurowych w Warszawie,  prowadzenie biura sprzedaży inwestycji deweloperskich, weryfikacje stanów prawnych wskazanych nieruchomości , obsługa podatkowo - administracyjna nieruchomości. 

Kiedy moja mama przeprowadzała się do Wisły skorzystała z usług Biura Nieruchomości z Wisły http://www.anunieruchomosci.pl/.

Była... i jest nadal bardzo zadowolona. Sama jej zazdroszczę takiego mieszkania ;)

Gość wolfram

Z Wrocławia jest też Gross www.bngross.pl/ To nie tylko biuro nieruchomości, na miejscu czeka was także obsługa prawna. Ogółem pełen profesjonalizm i dobre zrozumienie potrzeb klienta.

Gość doria

ja we Wrocławiu kupiłam mieszkanie z biurem sdp nieruchomości. Też mi pomogli z formalnościami, podpowiedzili co i jak. Mieszkanie było w dobrej cenie. Agent widać było, że kupował i sprzedawał nie jedno już mieszkanie, bo miał wiedzę i doświadczenie. Dzięk itemu ja się czułam bezpieczniej, że nie będzie problemów z formalnościami, aktem włanośći itd. 

Gość gość

Wszystkim osobom z Krakowa, które poszukują dobrego biura nieruchomości polecam skontaktować się z www.consilo.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć że spotkałem się tam z bardzo profesjonalną obsługą.

Gość merkiz

ja skorzystałam z biura sdp nieruchomości. Chciałam szybko kupić mieszkanie i nie bawić się w formalności, ponieważ nie mam za bardzo czasu i też nie znam się na formalnościach. Trafiłam na fajnego agenta Pana Jakuba Borońskiego, ekspresowo zajął się sprawą, oglałam mieszkanie za mieszkaniem. Wynegocjował dla mnie dobrą cenę, zajął się formalnościami i kupno poszło bardzo sprawnie .:) 

Gość mejka

o prosze mam podobne zdanie o Panu Jakubie Borońskim. Bardzo szybko zajął się poszukiwaniem mieszkania dla mnie. Nie musiałam iść na kompromisy, bo wszystkie zaproponowane mieszkania były dopasowane do mnie. Również mogę polecić SDP 

Gość Patikus

We Wrocławiu to wiem - SDP Nieruchomości. Najlepsi na rynku. Szybko znalazłem u nich interesującą ofertę. Pomogli fachowo przebrnąć przez wszystkie formalności.

Gość Miłosz Nowak

Zdecydowanie polecam firmę 

Capital Home Property

Sprawdź bo warto 🙂 Ja jestem zadowolony z ich usług 🙂 

Gość ANNA
Dnia 5.09.2019 o 14:09, Gość Miłosz Nowak napisał:

Zdecydowanie polecam firmę 

Capital Home Property

Sprawdź bo warto 🙂 Ja jestem zadowolony z ich usług 🙂 

Ja również korzystałam z usług tej firmy , jestem zadowolona  , doradztwo rzetelne 

Gość gość

Sprzedałem mieszkanie przez em5.pl i współpraca bardzo w porządku. Spory zespół, więc można sobie nawet dopasować doradcę. Mają bardzo dobrego fotografa, kontakty do klientów zza granicy, więc szybko idzie. Jak chcesz inwestować to raczej z nimi. W Białymstoku jeden z najdłużej działających pośredników z naprawdę ludzkim podejściem. Działają gdzieś na granicy komercyjnego podejścia i fundacji, co się moim zdaniem mocno sprawdza.