Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
menrva

przyjaciel gej i nieporozumienia

Polecane posty

Mam "problem", który być może wcale nie jest problemem i ja przesadzam. Mam 19 lat i kolegę (może nawet przyjaciela), którego znam od 13 lat. Praktycznie całe moje dotychczasowe życie jest z nim związane, bo do tej pory zawsze byliśmy razem w klasie. W każdej nowej szkole ludzie myśleli, że jesteśmy parą- nierozłączni, spotykaliśmy się po lekcjach, spędzaliśmy razem przerwy, ale nigdy nie było między nami nic poza koleżeństwem. On jest gejem i raczej całkowicie nie w moim typie :) ale kumplem jest super. Na czym polega problem? Na tym, że jestem chyba jedyną osobą, która wie, że on jest homoseksualny i cały czas spotykam się z pytaniami czy my jesteśmy razem itd. Mam tego powoli dosyć, bo ludzie "zawsze wiedzą lepiej" i nawet jeśli odpowiadamy że nie, tylko się przyjaźnimy spotykamy się z opinią: "oj przestań, przecież wszyscy widzą..". Nie wiem co robić bo on ma chłopaka, którego ukrywa. Ja mam chłopaka, ale nie lubię dzielić się swoim życiem uczuciowym w mediach społecznościowych itd więc serio nie wiem co robić. Nie chcę namawiać go na "coming out", ale może to byłoby najlepsze rozwiązanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować