Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saperstein25

Do Ciebie?

Polecane posty

Spotkałem Cię dzisiaj. I nie prędko pójdę chyba spać. Rozmawialiśmy sobie, z początku tak od niechcenia jakby. Czułem w Tobie niepewność, zdystansowanie. Ale nie ma co się dziwić. Wytłumaczyłaś mi to, kiedy już zaskarbiłem sobie Twojego zaufania. W sumie dość naturalnie, nie miałem w tym żadnych intencji.

Długi weekend majowy już się zaczął, a ja dzisiaj nie miałem ochoty na żadną zabawę. Byłem zmęczony na prawdę nieprzyjemnym tygodniem. Rozmawialiśmy o wszystkim, głupotach i rzeczach poważnych, przyziemnych i wielkich. Nawet poczucie humoru mamy podobne. I nie traktowałaś mnie w żadnym momencie z góry nawet mimo tych ładnych kilku lat różnicy. Widziałaś we mnie mężczyznę. Tak przynajmniej sobie to tłumaczyłem. Bo ja widziałem w Tobie kobietę. Zauroczyła mnie ta momentami dziewczęca nieśmiałość, czy też takie nierzadkie wśród kobiet niezdecydowanie. Ale widziałem Cię też oczami mojego pożądania. Przypatrywałem Ci się tak aby nie peszyć Cię ani nie sprawić wrażenia napaleńca. W zasadzie to dziwne połączenie, jak tak spokojna i w sumie lekko nieśmiała kobieta może być tak niesamowicie seksowna. Delektowałem się każdym fragmentem Twojego ciała. Białymi eleganckimi szpilkami które odsłaniały część zgrabnych stóp. Nogami i bardzo krągłą pupą na której leżały skórzane czarne spodnie, które idealnie je opinały.

Jędrna pupa i duże piersi to idealne atrybuty mojego ideału kochanki. Cudownie wypięte pośladki, głaskane klapsami podczas energicznych pchnięć od tyłu. Pełne piersi dotykane, muskane, całowane przez moje męskie dłonie, falujące w rytm miłosnej muzyki, ściśnięte przez Twe dłonie przyjmując po hiszpańsku mojego penisa. Twoje stopy założone mi na ramiona, całowane przeze mnie podczas uniesienia. Twój jęk rozkoszy, Twoje wpatrzone z grymasem podniecenia oczy, Twoje usta rozpostarte od przyjemności którą daje Ci mój członek penetrujący Twą kobiecość raz po raz. Twoje usta ssące moją sterczącą z podniecenia na baczność pałkę. Twoje ciepłe ręce czule nią się opiekujące. Ooooh Laleczko...

Gość gość
Siorpaj siusiora i wybiel sobie anusa.

Gość gość
A po huj ci ten kwiatek zboczku?? W kwiaciarni robisz??

Gość gość
Naprawdę pisze się razem.