Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIłość mojej kobiety mnie denerwuje!

Polecane posty

Gość gość

Moja kobieta ma taki denerwujący sposób okazywania uczuć, czyli np. potrafi każdego dnia wysłać po 3 sms-y do mnie w krótkim odstępie czasu, o treści, zę kocha, albo z prośbą, czy dostanie całusa przed snem. Strasznie mnie to wkurza i nigdy nic na to nie odpisuje. Widujemy się raz na kilka dni, a ona jeszcze każdego dnia mnie nagabuje pisząc sms-y. Widujemy sie raz w tygodniu na ok. 2 godziny.

Gość gość
Nie zasługujesz na nią matołku :) Ja ją chcę !

Gość zbychu superstar
A kiedy ostatni raz ją porządnie zerżnąłeś?

Gość gość
No właśnie! Dobrze, ze nie jest to nigdy więcej niż 3 sms-y dziennie, no, raz sie tylko zdażyło, ze napisała 4 razy dziennie i wręcz domagała sie kontaktu, pisała, ze jest jej smutno, bo się nie odzywam itp. Nie przychodzi jej do głowy, zę mnie tym po prostu wkurza, bo baby to tylko cały czas o całusach, czułościach itp

Gość gość
Zanim zrozumiesz, jak bardzo kochałeś ją, zanim pobiegniesz kupić czerwone wino – ona zapomni, zapomni już świat twych rąk. Zanim będziesz próbował odkupić ją za słowa – zobaczysz, jak na drugim brzegu rzeki spokojnie, spokojnie, spokojnie stoi z nim.

Gość gość
2 godziny tygodniowo?:) I to Ci wystarczy? Jeśli tak to znaczy, że siedzisz jeszcze w piaskownicy.

Gość gość
Tak, wystarczy mi, nie siedzę w piaskownicy, bo mam już 36 lat i małżeństwo jedno za sobą., więc ckliwych babskich tekstów nie lubię i tego uczuciowego "śpiewania", ja jestem facet, nie baba, zeby o uczuciach pieprzyć