Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy krępuje was rozbieranie przed partnerem mając wkładkę higieniczną?

Polecane posty

Gość gość

I czy używacie ich na codzien?

Gość gość
używam wkładek higienicznych codziennie, ale gdybym miała się rozebrać przed partnerem to jednak w jakiś sposób wczesniej bym ją wyjęła, bo chyba tak wypada... to nie jest sexy

Gość gość
ja uzywam wkladek przy koncowce okresu albo jak mam duzo sluzu. ale jak moj facet sie do mnie zaczyna dobierac to mowie ze musze najpierw siusiu i wyjmuje wkladke w ubikacji. nie chcialabym zeby on widzial zawartosc wkladki :O

Gość gość
ależ nie ściągam majty odklejam wkładkę i przyklejam mu na czoło zeby się nie zgubiła i nie zbrudziła :D

Gość gość
Haha, zawsze idzie do kosza, dostałby zawalu jakby widzial te wykwity z wkladki. Przemywam ciepla woda szybko ci.pke. On juz wniebowzięty ze dostanie do wylizania. A ja w duszy sie śmieje, bo on nie wie jakie soki wylizuje, gardze nim i dlatego daje mu do lizania nadkazona bakteryjnie mikroflore- golym okiem nie widac, nie pachnie ale jednak jest. Haha, nalezy sie im :-D

Autorko a nie odświeżasz się przed seksem? Przecież zawsze można powiedzieć, że musisz na chwilę do łazienki i tam do kosza wrzucić :O

Gość gość
krępuje mnie to zwłaszcza, jak mój nagle porywa mnie do łóżka (seks nie jest nigdy u nas planowany) i po prostu sciaga mi ubranie nie patrząc czy jetsem odświeżona czy nie ;p

Gość gość
Temat założył głupkowaty facet a wy się udzielacie. Kobiety maja inny tok rozumowania w tych sprawach a facet jest tępy.

Używam codziennie i nie krępuję się. Nie rozbieram się przed partnerem, więc nie ma problemu.

Gość gość
ja tez się nie rozbieram przed partnerem tylko chodzę goła a wkładkę mam przyklejona taśmą dwustronną

Gość gość
Tepe dzidy, wkladki sa juuz na cezurowanym. Ci.pka przez te sztuczne materialy nie oddycha i potem swiad, uplawy itd

Gość gość
aha :D a co sie teraz nosi? wiem, wiem teraz na topie sa majtki papierowe z otworkami od dziurkacza :D super wynalazek jednorazówki sa ok :D i jaki przewiew :D ale najlepsza jest spodniczka w lecie i bez majteczek - sprawdzone :)

Gość gość
Aktualne trendy sa.takie, ze zmieniamy majteczki 3 razy dziennie, podmywamy dokładnie przy wizycie w toalecie. Nie zaklejamy już dostępu do ci.pki tym szajsem. Ja i moje przyjaciolki pozbylsmy sie w ten sposob idiopatycznych uplawow:-)

Gość gość
aha a jak ktos pracuje na bazarku i toalety brak i siusia pod krzaczkiem to co proponujesz?

Gość gość
jak sie cały dzień gnije w chacie przed tv to najlepiej bez majtek czekać na listonosza

Gość gość
Nie nosze tego dziadostwa :/

Gość gość
Nie nosze wkladek