Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja piosenka o tym, jak kobiety oceniają facetów do oceny.

Polecane posty

Gość gość

Jest to tekst do melodii kolorowego wiatru z Pocahontas: Ty masz mnie za głupią gimbuskę Lecz choć cały świat zwiedziłeś Zjeździłeś wzdłuż i wszerz To brzydki jesteś tak Że aż słów podziwu brak Dlatego właśnie chłopcze chooya wiesz Chooya wieeeesz Po lądzie wciąż rozglądam się główkując Chcę w tłumie znaleźć atrakcyjną twaaarz Lecz ja wiem, że ta twarz ma także duszę Iq ma i zaklęty w sobie czar Ty myślisz, że jest cechą tylko cecha Którą cechą nazywać chce twój świat Lecz jeśli zmierzysz kogoś centymetrem Dowiesz się największych prawd, najświętszych prawd Czy wiesz czemu wciąż tak wyję w księżycową noc Na plakat z ciachem spoglądając drżąc Bo w tej hipnotyzującej twarzy Widzę dobro i szlachetność twą Widzę dobro i szlachetność twąąąą Pobiegnij ze mną iq nizin szlakiem Oceńmy innych w pełne słońca dni Wydajmy o nich osąd po ich wzroście I choć raz o uczynkach nie mów miiii Postura jest mą siostrą, głosik bratem A każdy z kocich ruchów to mój druh Oceńmy po tym twą osobę zatem Bo w twych kościach i spojrzeniu jest twój duch Do doop swój charakter wsadź se Po wyglądzie znać, jaki człoowieeek jest To nie mózg o tobie świadczy w księżycową noc Lecz poziom wszelkich wag i wszelkich miar Wsadź se w doope swoje iq testy Bo intelekt widać w oka mgnieniu wszaak Bo charakter widać w oka mgnieniu wszaaak

Gość gość
approuved

Gość gość
haha, taka prawda.