Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Tak a propo tego że (podobno) lubicie bad boyów. Co was bardziej kręci w mężczyźnie ? Inteligencja czy muskuły ? Kogo byście wolały. Spokojnego, ułożonego, cichego jak myszka studenta medycyny, intelektualistę czy też może rapera który przez pół roku siedział w pierdlu, młodość spędził w poprawczaku a do osoby którą znał ze szkoły odzywa się "ty s********u". (Przykłady z życia wzięte, znam tych ludzi).

Gość gość
A nie może być złoty środek? Ja nienawidzę takich cichych ułożonych, spokojnych facetów. Bo to są zazwyczaj pozory, większość psychopata czy morderców takich jest. Nigdy nie wiadomo co taki czuje i co myśli. Ale także nie wyobrażam sobie jakiegoś rapera czy bad boya. Najważniejsza jest szczerość, zaufanie, nutka szaleństwa i prawdziwe uczucie w związku. Piszę jako kobieta, byłam w związku z tymi typami co piszesz żaden nie jest dobry.. trzeba szukać czegoś po środku.

Gość gość
O***t mi pachniee

Gość gość
Uwazac na "Kajetanow"

Gość gość
Mordercy i psychopaci sa tacy bo przez cale zycie sie z nich nasmiewano wlasnie dlatego ze tacy sa.

Gość gość
Nie zawsze, badania pokazują ze pozornie normalny ułożony człowiek z normalnym życiem popełnia takie zbrodnie. Jest cichy, ułożony, sąsiedzi uważają go za prkladnego ojca i męża, a okazuje się zdolny do okrutnej zbrodni lub np źle traktuje swoją rodzinę. Tacy są najgorsi, wolałabym żeby mężczyzna mówił otwarcie o swoich uczuciach, nawet czasami krzyczał, niz był taki cichociemny...