Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja znajoma ma 29 lat, wzięła kredyt na 15 lat i zwolnili ją niedawno z pracy

Polecane posty

Gość gość

a kredyt trzeba spłacać, ona ciągłe teraz płacze, cwaniakowała, śmiała się ze mnie, wywyższała się a teraz mi się zali...no cóż, pierwsi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi ;) ja spokojne pne się ku górze, nie robie żadnych planów i mi dobrze a u niej kupa ;) nie ukrywam, ze czuje lekką satysfakcje ale tez wspolczuje jej, zmarnowala sobie zycie jak większosc kredyciarzy

Gość gość
Znajdzie następną i kredyt spłaci tyle,nie wiem czego się tak cieszysz,,,

Gość gość
A ja jestem bez kredytów, czyste konto i ... jeżdżę rowerem do pracy. I śmieję się z idiotów, którzy jeżdżą autami i pompują w nie kasę, zadłużając się na chwilówki i bankach, no i tyją jak świnie bo się nie ruszają :) A ja mam siłownię i zdrowie za free :)

Gość gość
15 lat to jeszcze, ale są tacy co biorą kredyty na 30 lat :O ja tego nie rozumiem, a co jak się zachoruje ciężko, straci się pracę, wypadek jakiś, co wtedy z kredytem? Bank zabierze mieszkanie i tyle.

Gość gość
bank zabierze mieszkanie i jeszcze z długami zostają!

Gość gość
Oto Polska wlaśnie! KAPITALIZM!!! Żądzą korporacje i finansjera,a wy to macie wolność i demokrację,pod warunkiem że zaglosujecie na tego kogo wam podsuną! 1% ludności świata ma więcej kasy niż pozostałe 99%,oto demokracja! :D

Gość gość
z bankiem idzie sie dogadac, zamrozic splate, na taki okres i kwote na pewno musiala oplacic ubezpieczenie wlasnie w przypadku takim jak utrata pracy itp. a prace znajdzie inna, ale ty sie nigdy nie zmienisz autorko. zazdrosny i zawistny maly czlowieczek, ktory najpierw zazdrosci a potem upadkiem sie cieszy, najgorsze dno pelne robactwa spoleczenstwa.

Gość gość
gość dziś Po to rozkłada się na jak najdłuższy okres, żeby mieć korzystniejszą ratę. Z reguły wszyscy spłacają całość po ok 10 latach. Kredyt hipoteczny, jest najtańszym kredytem na rynku, więc jeśli ktoś ma co nieco w głowie, lepiej wziąć taki kredyt, a swoje pieniądze inwestować, niż kupować za własne. Jeśli w dodatku załapiemy się na coś w rodzaju "Mieszkanie dla młodych", to można powiedzieć, że tylko głupcy kupują nieruchomości za swoje pieniądze. Warunkiem jest, żeby nie żyć od pierwszego do pierwszego, bo takich moje dywagacje nie dotyczą.

Gość gość
durne prowo

Gość gość
gość dziś jeden mądry

Gość gość
no i co z tego ze ją zwolnili z pracy? myślisz ze jeden pracodawca na swiecie i na twojej robocie świat sie kończy idiotko bez wyoobraźni?

Gość gość
"gość dziś 15 lat to jeszcze, ale są tacy co biorą kredyty na 30 lat pechowiec.gif ja tego nie rozumiem, a co jak się zachoruje ciężko, straci się pracę, wypadek jakiś, co wtedy z kredytem? Bank zabierze mieszkanie i tyle." xXX tobie chyba mózg ktoś zabrał, jesli w ogóle kiedyś go miałaś. Lepiej spłacać kredyt niż mieszkać na wynajmie. A jak ktoś straci prace czy ciężko zachoruje to gdzie będzie mieszkał? nie opłaci wynajmu to myslisz ze będzie mógł sobie zostać w wynajmowanym mieszkaniu kretynko?