Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina2294

Gdzie rodzić? Namysłów Kluczbork

Polecane posty

Gość Karolina2294

Witam. Jestem w 35 tygodniu ciąży i zastanawiam się nad szpitalem. Jest to dla mnie bardzo ważne bo jest to mój pierwszy poród. Mam do wyboru Szpital w Namysłowie lub w Kluczborku . Czy któraś z was rodziła w ktoryms z tych Szpitali?

Gość gość
Ja rodziłam w strzelcach, rozumiem ze masz daleko, ale polecam. Ordynatorem jest kobieta która kładzie duży nacisk na poród po ludzku. Dokladnie trzymali sie planu porodu, konsultowali. Uszanowli moje decyzje dotyczące braku zgody na nacięcie i podanie oksytocyny. Pozwolili wybrac pozycje w drugiej fazie. Nie trzymali pod ktg tylko tyle ile konieczne do procedur. Minitotowali tętno dziecko przenośnym aparatem.

Gość Karolina2294
Dziękuje za odpowiedz. Ale jednak Strzelce odpadają. Słyszałam dużo pozytywnych opini ale Mam za daleko :-( Mam do wyboru te dwa szpitale. Z tego co slyszalam to w Kluczborku daja znieczulenie co jest dla mnie wazne a w Namyslowie nie. No ale nie chce sugerowac sie tylko tym bo wazne sa dla mnie rowniez warunki po porodzie... :-)

Gość gość
Hej ja jestem w 34 tygodniu i mimo ze nablizej mam do Brzegu czy Oławy zdecydowałam się rodzić w Namysłowie. Słyszałam o tym szpitalu dobre opinie, zresztą sprawdziłam w necie, słyszałam także że dają znieczulenie.

Gość gość
Rozmawiałam z położną środowiskową i z tego co sie dowiedziałam to w Namysłowie nie ma znieczulenia. A slyszalam dobre jak i zle opinie na temat tego szpitala.

Gość gość
Kurczę, moja położna mówi,ż jest. Ale fakt, ona teraz pracuje już tylko prywatnie, może się coś zmieniło. Natomiast odradzam ci poród w Brzegu.

Gość Karolina2294
No o Brzegu duzo słyszałam i wiem że nie warto. Zastanawiam sie nad tym Kluczborkiem . W przyszlym tygodniu zadzwonie do tego szpitala i popytam. :-)

Gość Karolina2294
Może ktoś jeszcze podzieli sie swoją opinią. ?:-)