Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem życiowym nerdem

Polecane posty

Gość gość

i prawiczkiem siedzącym całe życie w domu. Gdyby dano mi do wyboru albo spotkanie z jakąś dziewczyną albo spotkanie z drugim nerdem to bym wybrał to drugie. Razem byśmy rozwiązywali zadania z matematyki albo fizyki albo pisali programy albo grali w jakieś gry. Z dziewczyną po prostu bym się nudził.

Gość gość
Lepiej nerdem jak stulejarzem. Nerd w przeciwieństwie do stulejarza przynajmniej ma tą nadzieję że kiedyś będzie dużo zarabiał i jakaś laska na to poleci.

Gość gość
Od czasu do czasu przychodzą nieraz takie momenty chcenia posiadania bycia z dziewczyną. Tego się nie da pozbyć. Ale jak pomyślę, że dziewczyna = 1* ryzyko ciąży, 2* fochy 3* już nie będę mógł spędzać swobodnie czasu, bo będę musiał spędzać czas z dziewczyną, a jak nie będę z nią spędzał odpowiedniej ilości czasu to przyprawi mi rogi, bo tzw "oddaliliśmy się od siebie" 4* jak będę mało pieniędzy zarabiał to nie będzie mnie na nic stać, a jak dużo będę zarabiał to to samo, bo wymyśli sobie kupno domu na kredyt za pół miliona i pętla kredytu na szyi aż do emerytury, wtedy wiadomo,że też nie będzie mnie na nic stać, bo większość wypłaty pójdzie na kredyt 5* za 5-10 lat i tak zrobi się brzydka i gruba itp. To mi się już odechciewa.

Gość gość
Mój chłop jest nerdem. Myślę, że się ze mną nie nudzi, zwłaszcza, że sama przepadam za grami wideo. Dał mi swoje ps3, w planach mamy wspólne kupno ps4. On i tak ma wypasionego peceta. :) Bycie z kimś nie jest kwestią rozpatrywania za i przeciw.

Gość Kaśk
Nie przejmuj się, jest jeszcze dla ciebie nadzieja, nie wszystkie dziewczyny są takie jak media pokazują. Wśród stereotypowych da się bez problemu znaleźć także fanki motoryzacji, gier, sztuki, takie z fiołem na punkcie informatyki, chemii i różnych innych dziwności. Po prostu musisz sobie znaleźć nerda płci żeńskiej, ewentualnie kogoś w nerdy celującego. Istnieją - jako dziewczyna z dziwnym gustem wiem z autopsji.

Gość gość
Tak w ogóle to strasznie ciężko znaleźć nerdowi nerdkę (?) i na odwrót. Normiki to wiadomo hehe melanżyk hehe nay****a ale dama hehe selfi na instagrama itd. A nerdowie nie wychodzą za bardzo z domów (nawet jak wyjdą to raczej innych nie spotkają). Trochę dramatyczny los inteligentnego człowieka z wartościowymi pasjami

Gość Kaśk
Ale jak patrzysz głównie na wygląd i zamierzasz używać pieniędzy do zwiększania własnej atrakcyjności, no cóż, może być mimo wszystko ciężko. Właściwie to nie rozumiem, panowie, dlaczego najpierw używacie wabika na okonie, a potem marudzicie, że nie złowiliście upragnionego karpia?

Gość Kaśk
Ty mi nic nie mów o znajdowaniu, sama z wyłowieniem swojego typu z tłumu mam cholerny problem. Wyłowieniu wzrokiem oczywiście. :P Pozostaje czekać, może kiedyś się ten odpowiedni gdzieś nawinie. W twoim przypadku ta.