Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenula123

muj facet klamie mnie w oczy

Polecane posty

Gość marzenula123

Ja tez juz niewiem co robic muj facet mnie nieszanuje ..ma tez dni ze jest cudowny tylko ten problem lubi nieraz wypic wtedy jest agresywny .gada od zeczy i wmawia mi ze tylko piwo 1wypil a ja widze ze nietylko denerwuje mnie to mamy dwoje malych dzieci jestem niezalezna od niego bo juz dawno bym odeszla chociaz go kocham to strasznie boli

Gość gość
Pani Ewo po co to.. czy w tych czasach liczą sie tylko ludzie z wiedzą i inteligencją ( nie mówię , że autorka jej nie posiada, mimo tego iż faktycznie robi mnóstwo błędów).. ale jednak uważam, że ważniejsze jest to jaki człowiek jest, co ma w sercu.. nie wszyscy mieliśmy równy start i należy o tym pamiętać, jedni byli obdarzeni opieką rodziców, drudzy byli przez nich bici i poniżani, znowu nie wszyscy dostali umiejętność podnoszenia się z ziemi, uczenia się, walczenia o siebie samego.. no niestety, ale takie jest życie.. a Ty autorko, radzę Ci uciekać od niego, ale wiem, że tego nie zrobisz , dlatego chociaż udaj się na jakąś porządną terapię, albo poszukaj faceta, który będzie przynajmniej dobry dla Ciebie i Twoich dzieci... bo one niczemu winne,a matki zdrowej psychicznie potrzebują, życzę Ci, abyś kiedyś zobaczyła w ich oczach dumę, że to własnie Ty jesteś ich matką, a nie inna ....

Po to to, żeby nie popierać rozmnażania się patologii. Szkoły nie skończyła, nie wie, jak wygląda normalna rodzina, nie wie, co to szacunek dla siebie i innych i tego samego nauczy swoje dzieci. I tak z jednej analfabetki powstanie dwójka kolejnych trutniów żyjących na mój koszt. Po to to, pani gościu.

Gość gość
ależ plujesz jadem wstrętna raszpo, po pierwsze to g****o ci do tego ile kto ma dzieci i czy są analfabetami czy nie, poza tym widać jak jesteś ograniczona umysłowo, bo powołujesz się na przykłady stereotypowe, a nie wiesz nawet jak wielu porządnych ludzi wychodzi z takich rodzin i niosą pomoc innym, osobiście mam koleżankę, którą wiecznie ojciec napieprzał, pił ile wlezie, nie wiem czy nawet zawodówkę skończył, a ona sama skończył studia medyczne w kierunku chirurgii plastycznej i jest rewelacyjna w tym co robi, jesteś typowym przykładem polaczka-leminga , czyli co usłyszy gdzieś tam to powtórzy.. jeszcze pewnie jestes za aborcją ty stara k * Żegnam kretynko pieprzona

Gość gość
heh jaka ty jestes błyskotliwa :D to było oczywiste ,że tylko tyle będziesz w stanie mi napisać.. skąd się taki szmatki biorą to naprawdę nie wiem, podejrzewam , że matka cię chowała :)