Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiczki, idźcie do d****** jak macie po 25 lat.

Polecane posty

Gość gość

Prawiczki, idźcie do d****** jak macie po 25 lat.

Gość gość
Ja chyba jednak się przełamię i pójdę w tym roku. sam mam 25 Lata wam zlecą, zostaniecie 40 latkami prawikami i będzie jeszcze gorzej.

Gość gość
Bestia z Gévaudan – tajemnicze stworzenie zabijające w XVIII wieku ludzi we Francji, w okolicy Gévaudan (region położony w departamencie Lozère). Stworzenie zostało zaliczone do kryptyd wskutek braku identyfikacji zoologicznej. W okresie od 30 czerwca 1764 roku do 19 czerwca 1767 roku odnotowano 157 (według niektórych źródeł 179) ataków bestii, w tym 104 ze skutkiem śmiertelnym. Bestia napadała na dzieci i młodzież oraz na kobiety. Sprawozdania z epoki donoszą, że nigdy nie zginęła osoba płci męskiej powyżej 18 roku życia. Pierwszą ofiarą była czternastoletnia Jeanne Boulet, zabita we wsi Hubacs, ostatnią dziewiętnastoletnia Jeanne Bastide, w dniu 17 czerwca 1767, którą znaleziono z rozszarpanym gardłem. W całym regionie panowała psychoza strachu i trwała jeszcze długo po ustaniu napadów. Kres morderczej działalności bestii położył Jean Chastel pochodzący z okolicznej parafii.

Gość gość
p*****le już wole zostać prawikiem niż z chorobami wenerycznymi

Gość gość
Nie złapiesz, jak dobrze zapłacisz. Tirówki, tanie d***** często mają różne choroby. Dobrze zapłacisz, to mniejsze ryzyko.

Gość gość
ta jasne i jeszcze się ograniczyć do granic możliwości żeby nie złapać jakiegoś świństwa

pomyślałem o tobie piwosz, ale chyba takim desperatem nie jesteś :D

Gość gość
Ograniczysz się, bo bedziesz czekał i czekał, aż się nie doczekasz.