Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćut

daleko, coraz dalej... SKARBIE... (2)

Polecane posty

Gość gøśćut
zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero... zwykłe 'o'... jesteś zero...

Gość gośćskarbek
Nie musi nic mi mówic ja wiem doskonale kto tu jest fałszywy kto prawdziwy.Kocham prawdziwego ..

Gość gość
00 => WC

Gość gość
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość gość
ut zawsze działały mi na nerwy dwie bardzo zniewieściałe rzeczy które robiłeś, bardzo dużo męskości ci odbierały a nie miałeś jej aż tyle by móc nią szastać :D :D :D :D

Gość gość
Skąd ten pseudonim ut? Jeśli to Ty ...Od kiedy drzwi windy się zamknęły jestem wrakiem samej siebie...Kim dla Ciebie jestem??Nigdy nie odpowiedziałeś na to pytanie na które pierwszy raz się odważyłam

Gość gośćut
18:25... nie, to nie ja...

Gość gość
jak to nie ty?????pamiętam jakby to było wczoraj jak kazałeś mi klęknąć do miecza w windzie............a ja to zrobiłam...........potem nic już nie było takie samo!!!!!!!!!!!!!!!!Zacząłeś mnie unikać a ja za tobą latałam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
K proszę spotkajmy się jeszcze raz w windzie!!!!!!!!!Chcę znów klęknąć do twojego berła!!!!!!!!!!!!

Gość gość
posrałeś się już z wrażenia

Gość gość
Ut, zakończ juz ten temat. Robi sie tu strasznie.Nie da sie tego czytać.

Gość gośćut
Księżyc dzisiaj tak pięknie świeci nad S. x https://www.youtube.com/watch?v=PHmWkBoKxf4 x Czasami widzę Cię spacerującą ulicą Raz za razem - tak jak wcześniej Czasami zatrzymujesz się i mówisz mi cześć Tak jak robiłaś to wcześniej Wiele razy jest tak, jak wtedy kiedy byliśmy zakochani, wtedy raz po raz - nikt nie zapisywał wyniku Czasami myślę, że zauważasz, kiedy się uśmiecham, bo miłość wciąż jest w moich oczach To nie może być błąd - to nie może być błąd To trwa - to trwa Dzień po dniu, myślę o tym na nowo Sen po śnie, ciężko powiedzieć jak niespodziewanie odkryłem że nagle jestem tak blisko Ciebie Zapomnij o latach, kiedy mnie nie było Zostaniesz ? Zaczekasz ? Będziesz pamiętać? Przestaniesz? Czy dasz mi minutę by wytłumaczyć? Nie będę przeszkadzać - nie będę rozrabiać - uwierz mi kochanie Oh, co jest, co było - to cały czas to samo

Gość gość S
Dziękuję:-).

Gość gość
ut :O

Gość gośćut
nie zasnę dzisiaj... i nie pytaj dlaczego... SKARBIE... wiesz...

Gość gość skarbek
Nie wiem..dlaczego?

Gość gośćut
popatrz ze mną na ten sam Księżyc... choć przez chwilę... razem...

Gość gość
Ok.popatrzę..o to samo Cię ostatnio prosiłam tylko wtedy chodziło o gwiazdy.

Gość gośćut
gwiazdy... też są... ale księżyc jest dzisiaj silniejszy...

Gość gośćskarbek
Faktycznie ..piękny jest dziś..własnie patrzę na niego .

Gość gość
Leżę na księżycu Mój drogi, wkrótce się tam zjawię To ciche i gwieździste miejsce Czas, jaki pochłonęliśmy W kosmosie, jesteśmy z dala o tysiące mil Są rzeczy, o których chciałabym wiedzieć Lecz nie istnieje nic, co chciałabym przed Tobą ukryć To ciemne i błyszczące miejsce Ale dzielę je z Tobą, mój kochany Jestem bezpieczna, jesteśmy z dala o tysiące mil Leżymy na księżycu To wspaniale popołudnie Twój cień podażą za mną przez cały dzień Upewniając się, że ze mną Wszystko w porządku, a my jesteśmy z dala o tysiące mil https://www.youtube.com/watch?v=275UZJ1gsjU :-)