Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anty kler

Powinna być kara śmierci za gwałt, zabójstwo czy aborcję...

Polecane posty

Gość gość anty kler

Jestem niewierzaca bo zaraz ktoś mi zarzuci ze jestem kosciolkowa dewotka... uważam ze szkoda kasy na utrzymywanie morderców i dewiantow gwalcwcych czy molestujacych pedofilii . uważam że obecna ustawa wymaga tylko poprawy o lataniu kobiet wykonujących nielegalne adopcje. bo te 3 przypadki jakie są obecnie są wystarczające i chronią i życie poczęte i istniejące czyli matkę. sama mam 3 planowanych dzieci-w każdą ciaze zaszlam od razu po odstawieniu zabezpieczenia-więc jestem bardzo płótna, a mimo to nie wpadam i nie muszę usuwać dla widzi mi się. jeśli decydujesz się na seks i nie zabezpieczasz się odpowiednio to ponos konsekwencje. wiem ze taką osobą która nie usunelaby z obawy o swoją skórę wcale nie musi kochać takieego dziecka i miałoby ono horror zamiast życia. dlatego powinni wprowadzić adopcję ze wskazaniem i taka nieumiejaca się zabezpieczyć miałaby 9 miesięcy aby znaleźć dziecku kochających rodziców.

Gość gość
A ci nie ma adopcji ze wskazaniem? Od kiedy?

Gość gość anty kler
Z tego co wiem to w 2015r ograniczono adopcję ze wskazaniem tylko do osób spokrewnionych z rodzicami biologicznymi rodzicami.

Gość gość anty kler
ile jest bezdzietnych par które chcą adoptować ale nie chcą czekać latami ? no i chcą małe dziecko a nie 10 latka... A tak tylko jedną rozprawą, wydanie decyzji przez sędziego i dziecko trafią do kochających rodziców.

Gość gość
A alimenciarze powinni iść do prac przymusowych W ogóle więźniowie powinni pracować a nie się byczyc