Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ukarać męża?

Polecane posty

Gość gość

Może dziwnie to brzmi, ale jak ukarać męża za lenistwo? Mąż jest od 2lat na emeryturze (mundurowy) i co prawda dużo robi w domu ale tylko w teorii. on robi pranie-ale raz na tydzień-dwa, więc stosy prania zalewają łazienkę. on pali w piecu ale raz na tydzień więc po 2 dniach nie ma już ciepłej wody... ja mam męcząca prace, często wyjeżdżam, długo mnie nie ma w domu a on? on wiecznie zmęczony, non stop twierdzi ze jest podziebiony lub boli go głowa :( jak jestem w pracy to przez 8h pies nawet nie wyjdzie na spacer, a dziecko po powrocie ze szkoły siedzi przed tv. od roku nie mam zlewu w kuchni bo on nie ma czasu mi go podłączyć. A fachowca żadnego nie chce wziąć bo nikt nie zrobi tego lepiej od niego :( rano był w kościele-na 7:00 a teraz śpi :O

Gość gość
Zostawic go samego i wyjechac gdzies na wakacje z dzieckiem. Zlewozmywaka nie masz? Cieplej wody? Masakra. To dupa wołowa nie facet

Gość gość
ukarac?! a ty jestes jego matką czy co? przeciez to nie ta relacja by karac i nagradzac za jakies zachowanie:/ porozmawiaj z nim jak dorosła kobieta z mężem!