Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomysleli jak facte na 3 randce mowi o slubie

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie to wystraszylo troche. W sumie facet wysoki przystojny brunet i troche mnie zdziwilo, ze poruszyl ten temat. Zaczynam sie obawiac, czy cos z nim jest nie tak.

Gość gość
no troche dziwne, ale mowil o slubie ogolnie, ze by chcial, czy o slubie z Toba? Jesli z toba, to faktycznie brzmi podejrzanie, moze ma cos do ukrycia? jest seryjnym morderca? (zarcik ):p

Gość gość
Sytuacja wygladal tak, ze po drugiej randce zaproponowal mi bym zostala u niego na noc. Odmowilam, on odpowiedzial,ze szanuje ma decyzje. Na trzeciej randce powiedzial, ze nie spotyka sie ze mna do seksu, a mysli o mnie jak o swojej przyszlej zonie.

Gość gość
zwykly tani bajer, by sklonic cie do rozwarcia nog :D

Gość gość
jezeli masz jaja, mozesz mu odpowiedziec, ze to dobrze, ze mysli o tobie jak o przyszlej zonie, bo seks planujesz uprawiac dopiero po slubie :D

Gość gość
ja bym sie wystraszyla chyba

Gość gość
kity pociska. najpierw chcial seksu, a jak powiedzialas nie to nagle mowi ze nie dla seksu. to mu powiedz ze seksu nie bedzie az po slubie, pewnie nagle znow zmieni zdanie. dziwak jak dla mnie, ja bym uciekala. takie teksty na pierwszych randkach... w moim przypadku kazdy facet ktory tak mowil okazywal sie lekko nie teges pod kopula.

Gość gość
Tez mialas takie propozycje na pierwszych randkach? To takich wariatow jest wiecej?

Gość gość
Moj tez mowil na trzecim czy czwrtymvspotkaniu ze sie ze mna kiedys ozeni.... to bylo 15 lat temu. Dzis jest moim mezem.

Gość gośćjadmgpt
moze sie zakochał i traktuje cie powaznie a moze kombinuje zeby dobrać ci sie do majtek

Gość gość
Ha! Ja poznałam takiego, co zaraz jak mnie zobaczył powiedział że zostane jego zoną :) a to nawet randka nie była. dodam że twardo trzyma sie tej wersji do dnia dzisiejszego, a to juz ponad 10 lat...;)

Gość gość
takich jest sporo. pewnie czasem maja racje, jak ktos tu napisal, jak akurat przypasi to fajnie. mnie sie dwoch w drugim/trzecim miesiacu znajomosci sie oswiadczylo, potem sie okazywalo, ze maja w dalekim powazaniu co ja o tym mysle. poprostu zbyt pewni siebie, pt 'co to ja nie jestem', smiechu warte.

Gość gość
Debil. Ja przez rok nie wspominalem o sexie ani ślubie i kpbieta w końcu sama dala :D ale było warto bo to ideal.

Gość gość
gosc 16.53 ma racje. desperaci sa glupkami, prosza sie, kombinuja jak kon pod gorke zamiast wrzucic na luz. kobieta sama sie bedzie prosic jesli wszystko jest ok.

Gość gość
moj facet tez chcial poczekac, chcial by bylo super wyjatkowo i tez nie moglam sie doczekac :) bylo i jest CUDOWNIE. facet pierwsza klasa, wie o co chodzi.

Gość gość
gość 16.24 dokładnie, zgadzam się :D

Gość gość
No ale on jest przystojnym facetem, wiele oanienek umowiloby sie z nim na seks.

Gość gość
nie wydaje mi sie zeby musial bajerowac laski slubem aby je zaciagnac do lozka

Gość gość
niech ci sie lampka zaświeci, bo. cos. musi być z nim nie teges.

Gość gość
No wlasnie zastanawiam sie, co z nie jest nie tak. Moze ma jakas chorobe psychiczna..

Gość gość
nie ma powaznych zamiarow bo po pierwszej randce zapraszal na nocke, a potem zmienil zdanie.

Gość gość
dokladnie, jakby traktowal faktycznie powaznie, to nie proponowaly seksu na 2 randce:o co za manipulant:o

Gość gość
Jak się człowiek zakocha, to nie sprawdza. Po prostu zobaczył, że dziewczyna nie da się tak od razu, to próbuje z innej strony: powie Ci, ze jesteś wyjątkowa i się z Tobą ożeni, to szybciej ulegniesz. proste. Na łatwe dziewczyny jest propozycja na 2giej randce, na trudne, tekst o małżeństwie, nie wierzę w to, ze się zakochał, inaczej by się zachowywał

Gość gość
ma zryty beret :P