Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIERNOŚC. Dużo jest takich związków ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ja jestem jakiś inny ale ciągle marzę o cudownej wielkiej miłości. Nie mówcie mi, że miłośc nie istnieje bo coś tam. Ja wierzę w miłośc ! NIe mam już 20 lat, jestem świadomy życia. Nie umawiam się na randki z dziesiątkami dziewczyn. Czekam na taką, która przyprawi mnie o dreszcze. Poczuję, że mogę na Niej polegac i zaufac Jej. Waszym zdaniem wiernośc jest jeszcze w cenie czy to coś co uważacie za staromodne, zacofane, bezsensowne ...

Gość gość
Wiernosc kobiety to tylko brak okazji do przyprawienia ci rogow...

Gość gość
Czemu tak uważasz ?

Gość gość
Marzy mi się taki związek o jakim piszesz. Dużo osób mówi o wartościach, zasadach, wierności, szczerości, ale niestety mało kto wprowadza je w życie, u większości kończy się to tylko na frazesach.

Gość gość
Bo to jedt fakt. Faceci nie byli by ligamistymi gdyby kobiety tez nimi nie byly.

Gość gość
nieprawda,osoba świadoma swojej wartości i kochająca nie ma potrzeby by zdradzać ,może być okazja za okazją a to by było nudne dla kogoś zapatrzonego w wybranka,to jest mój fakt

Gość gość
zazdroszcze facetom, zawsze.maja te swoja wymowke o biologicznych uwarunkowaniach samczej poligamii. cool