Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość2016

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Gość2016

Cześć dziewczyny, więc mój problem polega na tym, że dzisiaj mija mój 44 dc a ja nadal nie mam okresu. Z mojego kalendarzyka wynika, że to aż 13 dni spóźnienia. Z tym, że 38 dc - test negatywny (robiony po południu). Od niedzieli biegam co chwilkę do toalety bo wydaje mi się, że @ przyszła bo coś ewidentnie się ze mnie leje, a okazuje się, że to biały śluz, poza tym białym śluzem mam od poniedziałku bóle brzucha podobne jak na okres jednak słabsze, czasami całkowicie się różnią od tego "okresowego", po popołudniowych drzemkach często wstaję z takim wzdętym brzuchem i okropnym kłuciem w podbrzuszu. Jak się kocham z chłopakiem również boli. Dodam, że temperatura mierzona w pochwie od 2 tygodni nie spada poniżej 36.9 (taka jest rano) a potem utrzymuje się w granicach 37.0-37.5.... Pomocy nie wiem co może być nie tak ? Nigdy chyba nie miałam aż tak dużo śluzu przez tyle czasu...

Gość gośćgabi
Zrob test lib idz juyro do lekarza

Gość gość2016
na jutro raczej nikt mnie nie przyjmie, a test muszę jutro kupić..

Gość gość
mozesz miec infekcje nie koniecznie spóźniający sie okres to ciąża idz na badanie z krwi jutro laboratoria są czynne Beta HGC

Gość gość2016
Nie mam infekcji. Kiedyś miałam więc wiem jak to jest.

Gość gość
przeciec infekcje są rozne:/ matkoo dobra tak jestes w ciazy gratulacje ku pwózek nie rozumiem po co temat skoro sama wiesz swoje lepiej