Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaataalka

Panowie, wolicie kobiety w szpilkach czy niekoniecznie?

Polecane posty

Gość naaataalka

Witam! Zastanawia mnie dlaczego i czy w ogóle jest tak, ze mężczyźni wolą kiedy kobiety noszą szpilki. Ale tak poważnie. Czy to ważny element, czy są ważniejsze w kwestii ubioru. Dziękuję serdecznie za odpowiedzi :)

Gość gość
W szpilkach

Gość gość
obojętne mi to

Mój mąż nie znosi szpilek u kobiet i bardzo dobrze bo sama nie lubię obcasów :). Poza tym może z 5% babeczek chodzi w szpilkach z gracją a nie jak jakieś koslawce :D

Gość gość
a jakie to ma znaczenie, co woli facet? :O lubisz szpilki to chodz, nie lubisz to nie chodz- MYSL SAMODZIELNIE!

Pewnie że ma znaczenie. Sukienki i budy na obcasie to całkiem przyjemny zestaw. Nogi lepiej widać.

Gość gość
jak ma krótkie/grube nogi to wolę jak ma szpilki jak jest wyższa i szczupła to wolę jak nie ma :P

Gość gość
Komiczne to, jak ktoś wyżej wypowiada się zamiast męża!

Gość gość
Wolę jak bez majtek chodzą

Gość gość
Od długotrwałego chodzenia w szpilkach robią się haluksy.. to jest bardzo niezdrowe

Gość gość
jak takie zwykle to obojetnie czy szpilki czy nie al jak sa takie extra wysokie seksi to super

Gość gość
To zależy, jak kobieta jest niska, czy średnia, to szpilki są ok, ale jeśli jest wyższa od większości facetów to dokładanie do tego jeszcze szpilek jest już idiotyzmem.

Gość naaataalka
Pytam bo z moich obserwacji wynika, ze ogólnie mężczyźni oglądają się za kobietami w szpilkach. Ja osobiście nie przepadam bo mam 175 cm wzrostu i w szpitalach czułabym się niezbyt komfortowo. Poza tym mój facet jest ode mnie wyższy jedynie o 8 cm, więc gdybym założyła szpilki mogłabym być wyższa od niego, a to już mi się nie podoba.

Gość Dwadzieścia dziewięć i pół
Czy w szpilkach to nie wiem, ale zauważyłam dziś że uwielbiają kobiety w legginsach na rowerze.

Gość naaataalka
18:45 Przecież wiadomo wszem i wobec, ze my kobiety nie stromym się dla siebie tylko i wyłącznie. Przede wszystkim chcemy się podobać mezczyznom i chcemy być przez nich podziwiane i adorowane - nie ma co się oszukiwać :) Dlatego interesuje mnie zdanie mężczyzn. Wiadomo, ze jeśli Panowie stwierdza jednogłośnie, ze wolą kobiety w szpilkach to nie zacznę od jutra na codzień w nich chodzić bo tak jak już wspomnialam wcześniej, jestem wysoka i chodzenie w szpilkach sprawia mi dyskomfort. Jednak okazjonalnie od czasu do czasu chciałabym się przypodobać i je włożyć jeśli okazałoby się, ze są aż tak pożądane przez Panów;)

Gość gość
Dr Marcin Popow jest bardzo dobrym specjalistą, jeżeli chodzi o leczenie haluksów. Korzystałam z jego pomocy i jestem zadowolona.

Gość gość
Szpilki ich podniecają. Ja często po domu chodzę w szpilkach i mini jak się posprzeczamy i chce go jeszcze bardziej wkurzyc niech się męczy :D

Gość prawictwo pospolite 152
zdecydowanie jest mi to obojętne , dla mnie liczy się tylko i wylącznie tyłek .. nawet nie zwracam uwagi na to czy panna ma szpilki czy nie ma .. Zwyczajnie zwisa mi to .. Tak samo nie interesuje mnie czy ma paznokcie pomalowane czy nie ..-- dla mnie to kompletnie bez roznicy ..

kręcą mnie za to stringi .. dla mnie jak panna ma na sobie stringi to moja podwiadomośc podpowiada mi jest ze to sexy laska http://www.fotosik.pl/zdjecie/5b339d8a8bd74bb1 natomiast szpilki nie robiąna mnie zadnego wrażanie ( w spzilkach moze byc zarówno laska jak i ktos na kogo nie zwróciłbym nigdy uwagi )

tutaj jest przyklad .. Jakby ta panna nizej mnie mijała na chodniku to nawet bym sie za nią nie obejrzał http://ubierajsieklasycznie.pl/wp-content/uploads/2017/02/szpilki-i-szal.jpg dla mnie jest aseksualna , nie ma fajnego tyłka , chodzi niekobieco ubrana , bo diznsy to strój dla facetów ( w koncu amerykanscy kowboje w tym chodzą ) , a nie kobiet porażka i tyle ..

Gość gość
on chce wam dać do zrozumienia ze nie musi być zadbana byle by dopę odpowiednią miała czyli bierze jak leci :D

tutaj masz panne w sandałach .. Ale uwaga !! obejrzał bym sie za nią na ulicy .. Dlaczego ? Dlatego , ze wydaje się kobieca http://www.fotosik.pl/zdjecie/a17aa498a9a56eb7 potrafi się ubrać i ma fajny tyłek

Gość gość
to sa akurat klapki, a baba jest tak straszna (włosy-zgroza), że nawet jakby założyła szpilki nie wyglądałaby lepiej....

a co to zbędna otoczka ? Wlasnie wszytko inne poza tylkiem na co nigdy nie zwracamy uwagi , bo interesuje nas tylko i wyłącznie pupa no i sposób jak tą pupe podkreśla się

no ta ostatnia w czerwonym ma na sobie szpilki .. Ale kogo to obchodzi ? To nie szpilki są centralnym punktem zainteresowania .. widać co ten kamerzysta nagrywał i czy interesowały go jej szpilki hehe.. W duuupie miał jej szpilki ..

Gość gość
ona kręci tym tyłkiem dzięki szpilkom , w sandałach nie byłoby to możliwe

szpilki , szpilkami , ale i tak liczy sie tlyko i wylacznie tyłek