Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o osobach ktore pisza do swojego partnera z malej litery ty, ciebie

Polecane posty

Gość gość

itp

Gość gość
żywe g****a :classic_cool:

Gość gość
popsuli capsa?

Gość gość
Zawsze i do każdego piszę z wielkiej (lub, jak kto woli, dużej) litery. Obojętnie, czy to rodzina, czy obca osoba. Mój brat się ze mnie śmieje, że jestem taka "ę, ą" w sprawach ortografii lub/i interpunkcji, ale inaczej pisać nie umiem i nie chcę, hehe. Do swoich chłopaków również pisałam, przestrzegając zasad kultury pisowni i szacunku do osoby. Myślę, że wielka/duża litera świadczy o tym, jak kogo się traktuje. Może dla kogoś będzie to błahe, może ktoś to będzie tłumaczył słownikiem t9, albo i nawet pośpiechem, ale ja już tak mam, że nawet do nielubianych osób piszę, przestrzegając zasad pisowni i kultury. Nie jestem jakąś ortograficzno-sawuarwiwrową wiedźmą, ale patrzę "głębszym okiem" na każdą wiadomość, którą dostaję, hm. Każde słowo, które jest wypowiadane/wypisywane przez człowieka-świadczy o nim...

Gość gość
Ostatnie zdanie jest dopełnieniem tematu. Pisanie z malej litery świadczy o braku kultury, braku obycia i braku szacunku. Jesli facet/kobieta pisze do kobiety/faceta ty, ciebie, cie z małej litery to należy go/ją pożegnać jaknakszybciej.

Gość gość
szkoda czasu na taka osobę