Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zachowałam sie glupio?

Polecane posty

Gość gość

Wiec do niedawna byłam z pewnym facetem, ale coś nam nie wychodziło. Ostatnio on do mnie napisał, ale nie odpisalam mu bo na to zasłuzył... A dzisiaj była taka sytuacja, ze on czekal na kogos tam i ja też na koncercie i stalismy blisko siebie... Wiec on sie usmiechnal i podszedl do mnie, ja tez sie usmiechnelam, rozmawialam z nim przez chwile, powiedziałam, ze byłam na niego troche zla ze ostatnio mu nie odpisałam ,ale bylam mila dla niego i usmiechalam sie. Chwile pozniej podszedl do niego znajomy to z nim rozmawial ,a ja czekałam az skoncza rozmowe ( moze niepotrzebnie), w koncu tamten sobie poszedl gdzies, a on ze mna jeszcze zamienił kilka slow... Głupio sie zachowałam? Ogolnie to moglam sie wydawac troche zestresowana...

Gość gość
A i żebyście dobrze zrozumieli- powiedziałam mu ,ze to JA bylam na niego zła i dlatego mu nie odpisałam na ostatniego smsa. A on na to ,ze mialam prawo być zła i to rozumie...moze niepotrezebnie tez bylam dla niego mila i w ogole

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
gimbaza ma problemy ....

Gość baba zło konieczne
tępa suka jesteś, co mogło nie wychodzić w związku? że on nie ma pałacu i nie bierze cie na sponsorowane wakacje i szaleńcze zakupy bez limitu do galerii???? jèbane materialistki, jak coś nie wychodzi to zawsze chodzi o kase lub jej niewystarczające na jej zachcianki ilości