Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być stara i mieć to całe przykre życie za sobą

Polecane posty

Gość gość

Być na emeryturze i mieć świadomość, że już mało mi tej męki zostało. Starość jest przykra wiem, ale chodzi mi o to, że życia mało już by było przede mną. Żyć mi się nie chce jednak nie mogę być egoistką i iść na drugą stronę. Bo to, że ja zniknę to nie znaczy, że cały bajzel razem ze mną też. A mam do zrobienia trochę rzeczy. Jednak nie ma co się oszukiwać. Jest do d**y. Żadnej radości, sam obowiązek. Nawet już nie marzę o przykładowo spokojnych wakacjach bez stresów, bo tak dla mnie fikcja większa niż baśnie braci Grimm...

Gość gość
ty znikniesz, ja znikne, a życie na ziemi będzie dalej trwało

Gość gość
Wiem, że beze mnie cały świat się nie skończy ale mam rodzinę na którą wypiąć się nie mogę. Chociaż z ich strony nie mam wsparcia i też dlatego jest beznadziejnie. Gdybym mogła chociaż z kimś szczerze porozmawiać byłoby mi znacznie łatwiej. A tak siedzę ze swoimi i ich problemami na mojej głowie.

Gość gość
o ja poertole

Gość gość
Ja tez chicłabym byc jua stara i nie pracować je... to wszytsko pracuje dla dziecka, gdyby nie ona nie wiem czy bym sie nie zabiła, mam juz dosyc idziesz do pracy pełna chęci i jeb program sie zepsuł i tak w kółka albo internet nie działa albo znowu jakis blad czego i nie może w spokoju przyjdz zrobic dokuemnyów tylko sie użeracz i te kserownaie i szukanie dokumentoa dla ludzi jak mnie to dobija a najfajniesze to jest to jest cały miesiąc np lipiec ja potrzebuje jedne fra z lipca i co oczywiscie nie mam jej w lipcu jest gdzie w sierpniu alebo jeszcze gdzie idziej bo ktos wzioł i nie odłozył na miejsce a że ja w pracy mam tych dokumentów duzo to co robisz szukasz szukasz i piszesz pisma , bo kretyni tak nalezy nazwac ludzi z krórymi współpracuje nie umie przepisac z jeden kartki na druga, a najlepsze to jest ja tego nie mam to na peno jest u mnie ale ja mówie ze ja tego w ogóle nie potrzebuje nie interesuje mnie ten dokument do niczego ale ja go musze miec bo jak on nie ma u siebie to napewno ja mam i tu mnie jusz szlak trafia na prace, dlatego jakbym była już stara to dziecko byłoby odchowane i mogłabym sie zabić i juz o niczyich problemach nie mysleć

Gość gość
Też tak mam, ale pociesza mnie myśl, że parę ładnych lat jednak przesypiamy. Kiedyś zejdziemy z warty i zaczniemy żyć. A może szybciej będzie paruzja :)